/Pleterničani startali u novu trećeligašku sezonu PET NOVIH LICA ZAMJENA ZA PET ODLAZAKA
slavija pojačanja fb

Pleterničani startali u novu trećeligašku sezonu PET NOVIH LICA ZAMJENA ZA PET ODLAZAKA

S pripremama su krenuli i Pleterničani koji su se u lijepom broju odazvali treneru Damiru Bognaru i njegovom pomoćniku Milanu Marčinoviću. Dugogodišnji trećeligaš je u ponedjeljak krenuo s ljetnim pripremnim periodom za natjecateljsku sezonu 2019/20 u Trećoj HNL istok koja je od ove sezone omeđena u slavonskobaranjsku regiju.

Igrače i stručni stožer su prije treninga na stadionu Stjepan Zdenko Šivo pozdravili članovi izvršnog odbora predsjednik Marinko Markota i dopredsjednik Drago Lucić te im zaželjeli puno zdravlja i sreće u nadolazećim treninzima i utakmicama.

Već prvoga dana u Slavijinoj svlačionici pojavilo se  5 novih lica, a to su Robert Nović, Mario Janota, Josip Škoda, Vinko Katić i Ivan Buturac.
U Slavijinom dresu u narednoj sezoni nećemo viđati Ivana Pehardu, Mateja Martinovića i Marka Šubaru koji su preselili u susjednu Slavoniju iz Požege, Hrvoja Ančurovskog koji se zaputio u Graničar iz Zagrađa te Marija Abramovića koji je odlučio prekinuti karijeru. Slavija će u sezonu ući ponovo znatno pomlađena, ali u toj mladosti ima puno potencijala koji se itekako može razvijati kroz vrlo kvalitetnu i zanimljivu Treću HNL istok.
Pleterničani će imati nekoliko provjera tijekom pripremnog perioda, a udarni vikend bit će onaj prvi u kolovozu kada će se na memorijalnom turniru za preminulog predsjednika Stjepana Zdenka Šivu okupiti već tradicionalno stari sportski prijatelji Rudeš, Sesvete i Slavonija iz Požege.

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA U PRIPREMNOM PERIODU

21.07.2019.(nedjelja) Slobodnica u 16:30h
NK Slavija – NK Oriolik (Oriovac)

Turnir u Donjim Andrijevcima
27.07.2019. (subota)
NK Slavija – NK Marsonia
28.07.2019. (nedjelja)
NK Slavija – Tomislav (D. Andrijevci) ili Graničar (Županja)

Turnir S. Z. Šivo u Pleternici
03.08.2019. (subota) u 18:15h
NK Slavija – NK Sesvete
04.08.2019. (nedjelja) u 16:15h ili 18:15h
NK Slavija – NK Slavonija ili NK Rudeš

10.08.2019. (subota)
NK Požega – NK Slavija

17.08.2018. (subota)
NK Slavija – NK Marsonia

24.08.2019.(subota)
1.kolo 3.HNL istok

Foto FB Slavija
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.