/Pleterničani odradili Team building na Uni RAFTING KAO ZAMJENA NOGOMETNIM AKTIVNOSTIMA
slavija pleternica fb

Pleterničani odradili Team building na Uni RAFTING KAO ZAMJENA NOGOMETNIM AKTIVNOSTIMA

Nogometaši Slavije iz Pleternice su nakon suhoparnog nizanja kilometara odlučili unijeti malo živosti u rutinu svakodnevice pripremnog perioda. Umjesto nogometnog travnjaka za Team building je poslužila prekrasna rijeka Una na kojoj su odradili trening raftinga i pri tome se dobro zabavili i rashladili u ovim sparnim ljetnim danima.

Pleterničani su do sada odigrali nekoliko pripremih susreta. U Slobodnici su odigrali revijalni susret na turniru Josip Pavlović Joka te izgubili od Oriolika 3:2 (Dominik Dorić, Marko Grbeš). Proteklog vikenda je Slavija bila gost na turniru Tomislav Buhač u Donjim Andrijevcima gdje je u polufinalu odigrala 1:1 s Marsonijom (Benedikt Tokić) te nakon poraza u lutriji jedanaesteraca za treće mjesto svladala domaćina s 3:0 (Benedikt Tokić, Vinko Ančurovski, Gabrijel Marčinović).

slavija platernica una fb

U narednom vikendu Slavija će odraditi svoj memorijalni turnir Stjepan Zdenko Šivo na kojemu već duži niz godina sudjeluju iste momčadi – Slavonija, Rudeš i Sesvete.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.