Plenumi 2. ŽNL i Lige NS Đakovo

U četvrtak, 17. siječnja, s početkom u 18 sati, bit će održani plenarni sastanci klubova članova đakovačke 2. ŽNL i Lige NS Đakovo. Predstavnici će klubova biti ugošćeni u nastavno-sportskoj dvorani u Đakovu, u prostorijama Nogometnog središta Đakovo.
Nakon otvaranja plenuma klubova i pozdravne riječi povjerenika za natjecanje Zdravka Ivića, pristupit će se verifikaciji broja klubova. Druga je točka dnevnog reda predviđena za definiranje kalendara natjecanja za proljetni dio sezone 2021./2022. Klub domaćin u 19. kolu može birati hoće li za Uskrsni vikend igrati u subotu 16.04. ili ponedjeljak 18.04.2022. i o tome obavijestiti vodstvo natjecanja četiri dana nakon održavanja Plenuma klubova. Ukoliko se klubovi dogovore za odigravanje utakmice na Uskrs, u nedjelju 17.04.2022. tada je potrebna pisana suglasnost oba kluba. Promjena Ljetno / Zimsko vrijeme 16.kolo 26./27.03.2022. Posljednje 26.kolo svi klubovi igraju u istom terminu.

Oglas

Oglas

Na sastanku će se analizirati i protekli dio sezone, gdje će klubovi moći iznijeti svoje kritike i probleme, ako ih naravno imaju, u vezi natjecanja. Prisutne će ugostiti tehnički tajnik NS Đakovo, Ivan Hrga, uz povjerenika za natjecanja, Zdravka Ivića.

Oglas