/Plenum mladeži NS PSŽ u ponedjeljak u 19 sati u Velikoj S NATJECANJEM KREĆU I PREDPOČETNICI
mladež jb pšs

Plenum mladeži NS PSŽ u ponedjeljak u 19 sati u Velikoj S NATJECANJEM KREĆU I PREDPOČETNICI

VELIKA – Plenum klubova koji će igrati u Ligama mladeži Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije održat će se u ponedjeljak, 12. kolovoza 2019. s početkom u 19,00 sati u prostorijama Nogometnog kluba Papuk na Stadionu u Velikoj.

Na sjednici će se ustrojiti lige mladeži na osnovu prijava klubova, a također će se odrediti kalendar i natjecateljski brojevi klubova na osnovu kojih će biti napravljen raspored utakmica.  Klubovi 1. i 2. Županijske nogometne lige nisu obvezni imati mlađe kategorije.

Nogometni savez Požeško – slavonske županije u natjecateljskoj sezoni 2019./2020. imat će četiri lige mladeži. To su juniori (2001. i mlađi), stariji pioniri (2004. i mlađi), mlađi pioniri (2007. i mlađi) i početnici (2009. i mlađi).

Peta liga bi trebala biti liga predpočetnika (2011. godište i mlađi) koja će se ako bude zainteresiranih klubova igrati turnirski (cijelo kolo na jednom mjestu istog dana).

Foto Jurica Bešlić PŠS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.