Plenum 4. HNL Istok u ponedjeljak u Kneževim Vinogradima

Plenum klubova 3. HNL Istok kako joj je službeno ime iako je sve samo ne treća, održat će se sljedećeg ponedjeljka, 25. srpnja u Kneževim Vinogradima.

Oglas

Početak sjednice zakazan je za 17,30 sati, a uz uobičajene protokolarne stvari koje se uvijek održavaju, najvažniji dio bit će ždrijeb natjecateljskih brojeva za svih 16 sudionika lige u novoj sezoni po kojima će se složiti raspored natjecanja.

Oglas

Domaćin je dakle novi član lige Borac koji će ujedno i počastiti goste večerom u svom zaista prekrasnom sportskom kompleksu. Osim Borca novi član lige je i Valpovka koja se ekspresno vratila u ovo društvo nakon samo jedne sezone u MŽNL, a u odnosu na prošlu sezonu u natjecanju nema Vukovara, Zrinskog, Belišća i Marsonije koji su otišli u više rangove, te Slavonca iz Bukovlja koji je preselio u MŽNL Brod – Požega iz koje je u 4. rang ušao Svačić. Liga je dakle bitno drugačija od prošlosezonske, puno je novih momčadi i sigurno je teško nekoga izdvojiti kao favorita uoči početka natjecanja.

Oglas

4. HNL Istok 2022./23: 

Đakovo Croatia, Slavonija, Bedem, Oriolik, Omladinac, Našk, Čepin, Graničar, Vuteks Sloga, Slavija, Sloga, Kutjevo, Darda, Borac, Valpovka, Svačić