/Plenum 1. i 2. ŽNL u Velikoj U 1. ŽNL 14 KLUBOVA, U 2. ŽNL 10
plenum 2019  00005

Plenum 1. i 2. ŽNL u Velikoj U 1. ŽNL 14 KLUBOVA, U 2. ŽNL 10

VELIKA – Plenum klubova 1. i 2. Županijske nogometne lige Požeško – slavonske održat će se u čevrtak, 01. 08. 2019. s početkom u 19,00 sati u prostorijama Nogometnog kluba Papuk na Stadionu u Velikoj.

Na sastanku će se predstavnici klubova upoznati s Propozicijama natjecanja koje je Izvršni odbor Saveza usvojio za natjecateljsku sezonu 2019./2020. Bit će verificirano rukovodstvo natjecanja i usvojen kalendar natjecanja. Također će biti izvučeni natjecateljski brojevi na osnovu kojih će biti napravljen raspored utakmica. Klubovi do plenuma trebaju odlučiti kada će igrati domaće utakmice i koje mlađe kategorije će prijaviti na natjecanje ako to žele jer mlađe kategorije nisu obavezne niti u 1. niti u 2. ŽNL.

U 1. Županijskoj nogometnoj ligi prvenstvo će početi 25. kolovoza, a završiti 17. studenog. U ovom rangu natjecat će se 14 klubova. U tom rangu igrat će BSK Buk, Dinamo (Vidovci Dervišaga), Papuk (Velika), Omladinac (Čaglin), Croatia (Mihaljevci), Mladost (Pavlovci), Dobrovac, Sulkovci, Sloga (Trenkovo), Hrvatski dragovoljac (Drenovac), Dinamo (Rajsavac), Graničar (Zagrađe), Graničar (Bučje )i Croatia (Donja Obrijež).

U 2. Županijskoj nogometnoj ligi natjecat će se 10 klubova. To su Parasan (Golobrdci), Slaven (Gradac), Lipa (Stara lipa), BSK (Biškupci), Kamen (Vetovo), Eminovci, Jovača (Marino selo), Dinamo (Badljevina), Ovčare i Slavonija (Prekopakra). Natjecanje u ovom rangu trebalo bi početi 01. rujna, a završiti 27. listopada.

Podijeli
  •  
  •  
  •