Plamene večeras igraju treću utakmicu finala doigravanja

Iako je situacija objektivno vrlo teška i Ragusa je u zanosu, na putu prema obrani naslova prvaka Hrvatske, Plamene su još žive u borbi za naslov.

Oglas

Večeras se s početkom u 18,45 u Grabriku igra treća utakmica finala u kojem Dubrovkinje imaju dvije pobjede prednosti. Imaju i prednost u formi, očigledno su puno svježije i odmornije od Plamenih kojima na naplatu dolazi WABA u kojoj su imale 20 jako teških utakmica što se definitivno osjeti na njihovoj igri. Englman ima i puno problema s ozljedama, pola ekipe je “načeto” i nije na 100% tjelesne spreme, ali bez obzira na sve nije Ragusa nepobjediva.

Oglas

Uz dobru podršku s tribina i nadahnutu partiju La Mame i Jelene Ivezić, ali i da im se pridruže i ostale barem dobrim ako ne sjajnim partijama, može Ragusa pasti. Na muci se poznaju junaci! A jedna pobjeda vrlo lako može sve promijeniti… Kako bilo, čak i ako se dogodi “metla” i Ragusa sa 3:0 ode do novog naslova Plamene su za ovu sezonu zaslužile dobro popunjenu dvoranu i veliki aplauz na kraju utakmice!