Plamene u Dubrovniku po “majstoricu” za naslov prvaka

Sjajna igra i uvjerljiva pobjeda košarkašica Plamena probudila je nadu da se može do druge pobjede u Gospinom polju i povratka finalne serije u Požegu.

Oglas

Trenutno aktualne prvakinje Ragusa u seriji na tri pobjede vode 2:1 i večeras imaju drugu meč loptu za obranu naslova, ali Plamene sigurno imaju što reći i u gostima. Kako dolaze najave s krajnjeg juga Lijepe naše Gospino polje bi moglo biti ispunjeno do posljednjeg mjesta čime dodatno raste pritisak na domaće igračice koje “moraju”. Nakon vodstva 2:0 ako se dođe do pete utakmice za Dubrovkinje će to biti prava katastrofa dok su Plamene rasterećene, one su svoj dio posla obavile, odigrale su sezonu za pamćenje i eventualna pobjeda u Dubrovniku bila bi samo ogromni bonus na ionako uspješnu sezonu.

Oglas

Opuštenost je svakako na strani Plamena, iskustva ne nedostaje iako nedostaje igračkog kadra. No, s kratkom klupom Plamen je stigao do finala, pa može odraditi i ovaj dvoboj. Put do senzacije je poznat, Jelena Ivezić i La Mama moraju biti na svom vrhuncu, zajednički na više od 50 poena, Emilija Podrug ih mora rasteretiti u pravo vrijeme, a Marija Kešljević potegnuti najveću minutažu koju može, dok za sestre Hrmić ostaje zadatak da uštimaju ruku i zajednički budu na razini 20ak poena. U ovom slučaju šanse Plamena su realne i ako ne bude nekog ludog tricaškog dana Raguse sljedećeg vikenda se ponovno pune tribine Grabrika i vodi se odlučujuća bitka za titulu. Utakmica u Gospinom polju igra se s početkom u 19,00 sati, a bit će prenošena u live streamu OVDJE.