Plamene u četvrtak igraju za povijesno finale

Umjesto u srijedu kako je prvotno najavljeno košarkašice Plamena odlučujuću treću utakmicu polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske igraju u četvrtak s početkom u 18.00 sati.

Oglas

Nakon slavlja u prvom domaćem susretu pa teškog poraza u uzvratu u Zagrebu finale trilogije igra se ponovno u Grabriku, a pobjednika u velikom finalu već čekaju aktualne prvakinje, košarkašice dubrovačke Raguse. Dubrovkinje su u dramatičnoj drugoj utakmici tricom u zadnjoj sekundi došle do 2:0 pobjede nad Medveščakom i novog finala.

Oglas

Sada više nema nikakvih nepoznanica između ove dvije ekipe, “snimali” su se u Požegi na završnici Kupa, pa dva puta odmjerili snage u ovom polufinalu, sve se zna i opet je ključ za uspjeh Plamena maksimalno smiriti utakmicu, uvesti je u ritam koji odgovara Plamenima. Taj uzvrat u Zagrebu pokazao je da se s Trešnjevkom ne može u run’n gun košarku, no ako se sve skupa dovede u pozicijsku partiju onda prednost seli na stranu Englmanove ekipa. Sada priče o umoru više ne važe, tko u ovakvoj utakmici ne da svoj maksimum i ne treba se baviti sportom, sigurni smo da među požeškim košarkašicama ne nedostaje motiva jer ovo je zaista prilika da se ispiše povijest kluba i požeškog sporta.

Oglas

Naravno da je potrebna nova podrška s tribina, i to ona prava, glasna, ne samo puko sjedenje na tribinama, nadamo se da će se i to dogoditi da se gošćama oteža posao a Plamene dodatno zapali da odigraju i iznad svojih mogućnosti. Četvrtak, Grabrik u 18,00 sati!