Plamene protiv Trešnjevke u derbiju kola, Mursa VROS dočekuje Split, a Brod na Savi ide po drugu pobjedu ove sezone

Polako se približava i kraj jesenskog dijela sezone kod košarkašica u Premijer ligi. Pauza će biti kratka, samo 3 tjedna, pa će sve ekipe brzo u pogon. Do odmora će se odigrati još ovo kolo, a u pogonu će biti svi slavonski klubovi.

Oglas

Košarkašice Plamen Požege će na domaćem terenu ugostiti drugoplasiranu Trešnjevku. Gošće imaju samo jednu pobjedu više od Plamenih pa će ovo biti najzanimljiviji dvoboj ovog kola, a koji bi mogao poremetiti stanje na prvenstvenoj ljestvici. Susret je na rasporedu u dvorani Tomislav Pirc u Požegi, a početak je u nedjelju od 16 sati.

Oglas

Mursa VROS će također igrati na domaćem terenu, a u goste im dolaze košarkašice Splita. Dalmatinke su uvijek neugodan protivnik, a Goran Gunjević će sa svojim izabranicama htjeti ostvariti i treću pobjedu ove sezone te na taj način u pozitivnom ozračju otiću na blagdanski odmor. Susret je na rasporedu u subotu, početak je u 18 sati u dvorani Jug.

Oglas

Košarkašice Broda na Savi će, za razliku od Plamena i Murse, na gostovanje u ovom kolu, a protivnice su košarkašice Šibenika. Izabranice Dražena Rimarčuka su u prošlom kolu ostvarile i prvu pobjedu ove sezone, a s obzirom da se Šibenik nalazi na posljednjem mjestu, Brođanke će prije odmora htjeti ostvariti novi skalp te tako pozitivno zaključiti 2021.godinu. Susret je na rasporedu u nedjelju od 18 sati.

Ostali parovi ovog kola su:

FSV – Pula Moviter

KAŽL – Zagreb

Ragusa – Medveščak