Plamene poražene u Banja Luci

Košarkašice požeškog Plamena doživjele su novi poraz u WABA ligi, ovoga puta na gostovanju u Banja Luci kod tamošnjih Orlova. I ovoga puta na gostovanje se išlo bez Jelene Ivezić, Martine Kujundžić, Nevene Vučković i Lee Miletić, uz sve ostale izostanke Englman je na klupi imao samo tri igračice, a tako se protiv dobre domaće ekipe nije moglo.

Oglas

ORLOVI – PLAMEN 108:75 (22:18, 27:17, 30:19, 29:21)

Oglas

S obzirom na spomenute izostanke bilo je jasno da Plamene teško mogu parirati ekipi protiv koje su dva puta odmjeravale snage u pripremama. Poraz nikada nije dobar pa ni ovaj put, no rezultat i nije primaran, ovo je sjajna prilika da minute skupljaju mlade igračice, ovoga puta lijepo se naigrala Lara Benić koja je i postigla četiri poena. Najraspucanija kod Plamenih bila je povratnica Marija Kešljević koja je ubacila 26 poena i potvrdila ono što se i znalo, bit će ogromno pojačanje Plamenima. Izvrsne su bile i Kristina Uzelman i Lea Hrmić koje su zabile po 16 poena, dok je Emilija Podrug imala 10 skokova u skraćenoj minutaži.

Oglas

Bio je to peti poraz Plamena u WABA ligi ove sezone iz isto toliko nastupa te su posljednje na ljestvici svoje A skupine. Slijede domaće obveze za požeške košarkašice, u subotu gostuju u Domu sportova Mate Parlov u Puli gdje će u petom kolu tražiti četvrtu pobjedu kako bi nastavile puhati za vratom do sada maksimalnom Medveščaku.