Plamene poražene od Medveščaka

Aktualne državne viceprvakinje porazom su otvorile novu sezonu, u požeškom Grabriku do pobjede je došla ekipa zagrebačkog Medveščaka.

Oglas

Požega je lošije ušla u utakmicu, ponajprije je popustila obrana i već prije isteka prvog poluvremena Medveščak dolazi i do 19 poena prednosti. Nakon velikog odmora Plamene se uspijevaju vratiti u utakmicu, došle su do izjednačenja 48:48, no Medveščak serijom od 7 poena u trećoj četvrtini vraća potpuni primat i više ne dopušta domaćinima prilaz izjednačenju.

Oglas

U redovima Medveščaka najuspješnija je bila Ivana Jakovljević 18 poena i 13 skokova, a istaknule su se i Lucija Skorić i Anđela Strize s po 16 poena. Kod domaćina je najbolja bila Martina Kujundžić s 15 poena i 7 skokova.

Oglas

Prije svega bih čestitao Medveščaku na odličnoj utakmici, na borbenosti, zalaganju i pristupu. Moje su cure očito preolako shvatile ovu utakmicu. Imali smo loš ulaz, loše prvo poluvrijeme i stizali smo 12 razlike. Kad smo došli u egal, dio ekipe je mislio da je gotova utakmica i umjesto da povedemo, mi smo primili sedam laganih koševa isključivo greškama obrane. Poslije toga smo jednostavno pali. Ne ostaje nam drugo nego da stvari koje nisu bile dobre, posebno obrambeno, ispravimo.“ – za HKS je rekao trener Plamena Vladimir Englman.