Plamene od 17,00 sati u borbi za veliko finale

Danas od 17,00 sati košarkašice požeškog Plamena u svojoj dvorani bore se za veliko finale državnog prvenstva protiv aktualnih prvakinja, Raguse.

Treća je to utakmica finala doigravanja Plamena i Raguse, četvrta utakmica u nešto više od mjesec dana u žestoke borbe za trofeje. U onom prvom dvoboju u finalu Kupa Ružice Meglaj Rimac slavile su Plamene, a onda u polufinalu doigravanja dva breaka, najprije j Ragusa slavila u Požegi s tri poena prednosti, a onda su Plamene uzvratile uvjerljivom pobjedom na Gospinom polju u Dubrovniku.

Ovo je odlučujuća utakmica, pobjednik ide u veliko finale gdje će se boriti za tri pobjede i naslov prvaka protiv jednog od zagrebačkih klubova, Medveščaka ili Trešnjevke koji isto tako danas igraju majstoricu. Partija iz Dubrovnika najbolji je putokaz kako Plamene trebaju pristupiti utakmici, sigurno podrška s tribina neće izostati ni ovaj put, svi preduvjeti za veliku pobjedu su tu. Ulaz na utakmicu je besplatan, a na ulazu u Grabrik postavljene su kutije u koje se može ubaciti dobrovoljni prilog za pomoć malom Roku.