Plamene danas igraju za veliko finale

Vrijeme je za najveći sportski događaj u Požegi od samostalnosti Republike Hrvatske. Nije da nije bilo velikih događaja u prijestolnici Zlatne doline, bilo je, ali izravnih okršaja za nacionalne trofeje u seniorskom sportu a da su u igri požeški klubovi – nije.

Oglas

Sama po sebi završnica Kupa Ružice Meglaj Rimac je povijesni događaj za Požegu, a ono što očekujemo od košarkašica Vladimira Englmana bi ovaj vikend upisalo u almanahe požeškog sporta. Naravno da od Jelene Ivezić, Emilije Podrug, Laure Bašić, Lane i Lee Hrmić i La Mame Kampinge očekujemo – trofej! Naravno, i od ostalih djevojaka koje će možda pripomoći ovoj šestorki.

Oglas

Put do titule je sve samo ne lak, prva prepreka je zagrebački Medveščak danas od 18,30 sati. Klub sa zagrebačke Pešćenice je posljednjih godina daleko najuspješnija družina u Hrvatskoj, redom su osvajali sve ponuđene trofeje pa su tako i iznimno uspješni u Kupu koji im je prošle sezone “otela” Ragusa. Prvo ime Medveščaka svakako je Ana Petrak, pokretačka snaga Mede i djevojka od koje sve kreće, nju zaustaviti bilo bi pola posla za Plamene. Uz Anu i ostale djevojke i te kako imaju kvalitetu, prije svih Anđela Strize i Ana Mandić, s klupe dodatni impuls donosi Marta Nimac. Dakle, Plamene čeka vrlo težak protivnik, ekipa koja ima i glavu i rep i koju se može pobijediti samo uz maksimalan angažman. I podršku s tribina. To je ono što svi zazivaju, to je ono što na kraju može i presuditi.

Oglas

Pa neka Plamen danas gori svih 40 minuta, nek se povijest ispiše. Pa sutra prebriše i piše ponovno. Neka trofej ostane u Zlatnoj dolini!