/Pizzeria Madonna kreće po 4.naslov u nizu na malonogometnom turniru u Vrpolju IMATE LI EKIPU KOJA MOŽE PREKINUTI DOMINACIJU TROSTRUKOG OSVAJAČA?
plakat vrpolje

Pizzeria Madonna kreće po 4.naslov u nizu na malonogometnom turniru u Vrpolju IMATE LI EKIPU KOJA MOŽE PREKINUTI DOMINACIJU TROSTRUKOG OSVAJAČA?

Nogometni klub Sloga iz Vrpolja organizira malonogometni turnir koji nudi dobar izazov u liku Pizzerije Madonna koja je u protekle tri godine nedodirljiv pobjednik turnira. Predvođena prošlogodišnjim najboljim igračem Pavlom Jurićem te najboljim vratarem Fabijanom Petričevićem naslov je sletio ponovo u vitrine kultne Pizzerije uzevši ga ispred nosa momčadi Mlaco Đakovo koja se morala zadovoljiti drugim mjestom. Prošle se godine za lijep nagradni fond borilo 20 ekipa, a izazov koji je Pizzeria Madonna bacila ekipama u bližoj i daljoj okolici sigurno je dobar mamac da se prijavite i pokušate prekinuti dominaciju ove odlične momčadi koja uredno sprema lovu u džep.

pizzeria madonna fb

Kvalitetan hakl omogućava i sustav igre 4+1, dobar nagradni fond od gotovo 10 000 kuna i kratak rok odigravanja turnira kroz tri dana trebaju biti dovoljno dobar mamac za prave istinske haklere, a mogućnost dodatne prijave igrača za simboličnih 100 kuna nudi i vrhunsku završnicu turnira. Prijave i brojeve na koje to možete obaviti možete iščitati s plakata, a uz seniore natječu se i mlađe kategorije u školskoj dvorani Ivan Meštrović u Vrpolju.

plakat vrpolje

Svakako treba napomenuti da je vrijedni organizator NK Sloga igrao zapaženu ulogu u 2.ŽNL BPŽ istok gdje je natjecanje okončao na 5.mjestu uzevši u zadnjem jesenskom kolu naslov prvaka favoriziranom Graničaru iz Klakara odigravši neodlučeno. Da nema odmora za ovaj vrijedni kolektiv potvrđuju organizacije turnira u beli i malom nogometu pa ne propustite priliku pomoći svojim sudjelovanjem za koje možete biti dobro nagrađeni, naravno ako ste prava ekipa željna pobjeda i lijepe novčane nagrade.

sloga vrpolje fb

Foto FB Sloga Vrpolje

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.