Pitomača nakon drugog mjesta traži novi povijesni uspjeh u 4.NL BJ-KC-VT!

NK Pitomača nakon velike bitke u prošloj sezoni za naslov prvaka koji joj je izmakao za jedan jedini bod, predvođena strategom Ivanom Presečanom okupila se u sklopu priprema za iduću sezonu u kojoj se s razlogom velike stvari očekuju upravo od njih. Naime, uz titulu 4.NL BJ-KC-VT , momci iz Pitomače također su jedni od pretendanata za naslov i Županijskom nogometnom kupu, pa se nadaju i ponekoj tituli na Gmanju.

Oglas

Unatoč odličnoj sezoni i nekim vrlo dojmljivim partijama Pitomača je na kraju prvenstvea ostala tanka za jedan bod koji bi joj omogućio titulu prvaka 4.NL BJ-KC-VT . Usprkos tome, optimizima u taboru Pitomače ne nedostaje jer su definitivno jedni od onih koji se ove godine očekuju velike stvari. Za dojmove iz Pitomače javili smo se upravi Kluba i stručnom stožeru predvođenu trenerom Ivanom Presečanom, a ovo su neki od njihovih dojmova iz prošle sezone:

Oglas

“Prošla sezona bila je jedna od najboljih u novijoj povijesti kluba. Klub je prošle sezone obilježio 100 godina postojanja koja je uveličana dolaskom Rijeke u šesnaestini finala kupa Hrvatske.  Tu utakmicu smo izborili pobjedom u pretkolu kupa protiv ekipe Kurilovec 2:0.   Nažalost završili smo na drugom mjestu u prvenstvu samo bod iza prvoga. Ambicije kluba su naravno velike i svakako da se ide na prvo mjesto i osvajanje županijskog kupa te da probamo izboriti ulazak u viši rang to je jedan od glavnih ciljeva.”- pojasnili su nam iz kluba.

Oglas

Svakako najzvučnije ime u rubrici dolasci ono je Ivana Kovačeca, koji je igrao između ostalih i Austrijsku, Hrvatsku i Korejsku prvu ligu te osvajač je Kutije šibica gdje je i proglašen najboljim igračem 2014. Uz njega dovedeni su i Ante Pavličević, Boško Kosanović te Leon Šantek te će nesumnjivo ovaj četvrerac pojačati konkurenciju kluba iz Pitomače.Klub su ove sezone napustili najbolji strijelac lige Milinović, Miloš,Škrinjar i Skoko.

“Ekipa je jača nego prošle sezone sada samo to treba pokazati na terenu,odlično radimo i veselimo se novim izazovima te se na njih i spremamo. Radimo odlično i jedna velika pozitivna energija je među igračima te i sama kvaliteta istih tih igrača!- Ivan Presečan, trener NK Pitomača

Što se tiče pripremnih utakmica, odigrane su i prve pripremne tekme: Klub je osvojio drugo mjesto na turniru u Rezovcu, a odigrane su i prijateljske utakmice sa Viroviticom (2:0), Slatinom (0:1) te sa juniorima Mladost Ždralova (3:1) . U rasporedu slijede 7. kolovoza susret sa Drnjem, dva dana kasnije sa Bjelovarom, 13.8 slijedi Polet, te 20.8 generalka sa Dinamo Predavac!

O klubu i radu: “Zadnjih dvije tri godine cijeli objekt je praktički obnovljen od svlačionica,travnjaka, novoga semafora, tribina, igrališta sa umjetnom travom te nova rasvjeta. Sada stvarno izgleda odlično uređeno i uvjeti su tip top. Naši ljudi vele bombonjera! Klub je stabilan ima jasnu viziju uprava radi odličan posao i cilj je svake godine napredovati i biti bolji nego prethodne”- Ivan Presečan, trener NK Pitomača

Simpatičnoj ekipi iz Pitomače želimo puno uspjeha u radu i ostvarivanju kratkoročnih te dugoročnih klupskih ciljeva te puno sreće na oba fronta ove sezone!