/Pioniri Osijeka osvojili Kup NIKŠIĆEVA MOMČAD SLAVILA PROTIV HAJDUKA
FB_IMG_1558433536438

Pioniri Osijeka osvojili Kup NIKŠIĆEVA MOMČAD SLAVILA PROTIV HAJDUKA

Pioniri Osijeka osvojili su Hrvatski nogometni kup pobjedom nad splitskim Hajdukom 3:2 u velikom finalu igranim na stadionu Stanko Vlainić Dida u Slavonskom Brodu.

Bila je to sjajna utakmica u kojoj su Splićani dva puta vodili ali se momčad trenera Vedrana Nikšića oba puta vratila, a onda i 5 minuta prije kraja došla do preokreta i vodstva koje je do kraja sačuvala. Hajduk je utakmicu završio s dva igrača manje što je svakako olakšalo posao Bijelo plavima, no valja i reći da su Splićani igrali zaista oštro od početka utakmice, s jako puno nervoznih pojedinaca što ih je u konačnici i koštalo.

Prvo poravnanje Osijeku je poklonio stoper Hajduka Botica koji je skrenuo loptu i prevario svog vratara. Drugo je donio Mikolčić nakon prekrasne akcije po desnoj strani, nakon čega je dobio loptu na 7-8 metara, smirio je i poput kakvog iskusnog majstora pospremio pod gredu. I treći pogodak je pomalo poklon Splićana, do tada odlični vratar Bilih krivo je procijenio ubačaj iz kornera što Osijek koristi i preko Avdejeva dolazi do gola i velike pobjede. Prve od današnje tri, nadamo se!

Podijeli
  •  
  •  
  •