PH u dvorani za mlađe juniore – Rocoo Martinović prvak Hrvatske

U subotu je u Zagrebu je održano Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u dvorani za mlađe juniore i mlađe juniorke. Članovi Atletskog kluba „Slavonija-Žito“ Osijek osvojili su ukupno tri medaljezlato, srebro i broncu.

Oglas

Novi mlađejuniorski prvak Hrvatske postao je Rocco Martinović u skoku s motkom s postignutim rezultatom 4,20m. Viceprvak Hrvatske postao je sprinter (kadet) Milan Glodić na 60m s novim osobnim rekordom 7,33.

Oglas

Brončanu medalju osvojila je muška štafeta 4x400m u sastavu Milan Glodić, Emanuel Puhanić, Leon Lončar i Roko Dimić s postignutim rezultatom 3:45,00.

Oglas

Ukupni rezultati natjecanja

Rezultati naših članova

Idućeg vikenda članove AKSŽ očekuje Prvenstvo Hrvatske u dvorani za seniore i seniorke, a koje će ujedno biti izborno za Prvenstvo Balkana u dvorani za seniore koje će se održati u Istanbulu 5. ožujka 2022. godine.

U atletskom tunelu NŠD Gradski vrt (2. ožujka 2022. godine), Atletski klub “Slavonija-Žito” Osijek organizira 5. Međunarodni atletski miting “Memorijal Josip Gašparac” na kojem nas očekuje nastup Ivana Horvata i elitnih “europskih” skakača s motkom.