Petrijevci i Mikanovci igraju derbi kola, zanimljivo će biti i u Starom Petrovom Selu kod rukometaša u 3.HRL

Rukometašice Orahovice, vodeći na prvenstvenoj ljestvici, na svojem će terenu ugostiti rukometaše Tenje u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva te na taj način pobjedom htjeti zaključiti prvi dio prvenstva kao jesenski prvak, dok će Tenja htjeti potvrditi pobjedu iz prošlog kola i tako se nastaviti uspinjati prema sredini tablice. Susret je na rasporedu danas u 16 sati.

Oglas

Najzanimljiviji dvoboj trebao bi biti odigran u Petrijevcima gdje će istoimeni domaćin dočekati rukometaše Mikanovaca. Dvoboj će biti zanimljiv jer se radi o susretu drugoplasirane i trećeplasirane ekipe ljestvice, a razlika je samo bod tako da obje ekipe pobjedom žele uzeti drugo mjesto na kraju prvog dijela sezone. Susret započinje danas u 17 sati.

Oglas

Slavija i Đakovo će odigrati svoj susret ovaj vikend, a nakon ovog dvoboja bi također mogli vidjeti promjene na prvenstvenoj ljestvici jer je razlika između ove dvije ekipe također bod. Susret je na rasporedu danas u 18 sati, u Starom Petrovom Selu.

Oglas

Posljednji, a ujedno i jedini nedjeljnji dvoboj ovog kola će odigrati Spačva i Zrinski. Spačva je posljednja ekipa ljestvice, no eventualnom pobjedom u današnjem susretu te porazom Tenje ne bi više bili na začelju. Susret je na rasporedu sutra, od 16:30h.