/Petra Pavičić druga na državnom prvenstvu u gimnastici VRLO SOLIDNI REZULTATI I OSTALIH SOKOLA
Petra_postolje

Petra Pavičić druga na državnom prvenstvu u gimnastici VRLO SOLIDNI REZULTATI I OSTALIH SOKOLA

Na 18. Završnici KUP-a Hrvatske u B programu i 15. Završnici u C programu, od 9. do 11. 11. 2018. u Slavonskom Brodu, Gimnastički klub “Hrvatski sokol” Vinkovci predstavljale su 2 gimnastičarke  i 5 gimnastičara.

Naši najbolji gimnastičari, Petra Pavičić i Duje Ramljak dostojno su predstavili naš klub postigavši odlične rezultate. Petra je u kategoriji juniorki B programa, u konkurenciji najboljih 18 gimnastičarki iz cijele Hrvatske, osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. Na svom četvrtom državnom prvenstvu, najmlađi u svojoj konkurenciji Duje Ramljak, u B programu, u kategoriji kadeta, u konkurenciji 13 gimnastičara iz cijele Hrvatske, bio je peti.

U univerzalnoj kategoriji dječaka A programa naš predstavnik Marin Pinter osvojio je također odlično 8. mjesto u konkurenciji 18 gimnastičara. U konkurenciji mlađih kadeta A programa Vinkovčanin Pavao Očevčić bio je 18., a Roko Maslać 26. u konkurenciji 28 gimnastičara.

U C programu, u kategoriji juniora Karlo Radić bio je 13. od 18 gimnastičara. Nika Breški, mlađa juniorka C programa osvojila je 19. mjesto u konkurenciji čak 43 gimnastičarke.

Na državnom prvenstvu sudila su i tri naša suca, Željko Iveljić, Tomislav Gudek i Marko Simon. Marko Simon i Tomislav Gudek su ujedno bili i treneri gimnastičara, dok je uz gimnastičarke bila trenerica Vukosava Lozanović.

Podijeli
  •  
  •  
  •