Petra Mandić više nije trenerica Dubrave

Još jedna promjena na klupi drugoligaša nakon završetka sezone. Prva trenerica u drugom rangu hrvatskog nogometa, Petra Mandić, odlazi s klupe Dubrave unatoč jasnoj činjenici da je ostvarila zacrtani plan. Petra i Dubrava su se sporazumno razišli, a i klub i trenerica su o tome izvijestili na društvenim mrežama.

Najteže su oduke koje doneseš protiv srca.
Bilo je ovo divno naše putovanje na kojem vam se želim zahvaliti, jer ekipu kao šta sam ja imala VAS rijetko se ima. Želim se zahvaliti na prilici koja mi je pružena, vjerujem da smo je dobro iskoristili.  Na početku dok mnogi nisu vjerovali da ja to kao žena mogu, vi ste bili moji saveznici, moji prijatelji i dali mi podršku. Vaša profesionalnost i naša zajednička kemija ostvarila je rezultat 6. mjesta koji nije napravljen u zadnjih 6 godina – što dovoljno govori da smo priliku itekako iskoristili. Oni koji me poznaju znaju da riječi kao VOLIN VAS, rijetko izgovaram – ali vas sam uistinu zavolila. Hvala vam na svemu i vjerujem u vas.
Od sada sam vaš najvjerniji navijač, dok nam se putevi opet ne sretnu – poručila je Mandić, dok u klupskoj objavi stoji:
Petra Mandić nije više trener naše prve momčadi. Sporazumnim dogovorom i uslijed poslovnih obaveza naše dojučerašnje trenerice završena je iznimno uspješna suradnja koja je trajala gotovo puna tri mjeseca, a iza koje je ostala zapažena polusezona i najbolji rezultat Dubrave Tim kabel od povratka u drugi rang natjecanja. Kao prvom klubu u drugom rangu natjecanja bilo nam je iznimno zadovoljstvo pružiti priliku jednoj ženskoj trenerici koja je svojim radom pokazala svoj neosporni talenat koji će vjerujemo u budućnosti još više doći do izražaja.
Petra, hvala ti na svemu i želimo ti puno uspjeha u nastavku sportske i trenerske karijere.