/Petra Jeršek u zadnje vrijeme igra na reprezentativnoj razini OSIJEK BI MOGAO USKORO IMATI JOŠ JEDNU REPREZENTATIVKU
jeršek

Petra Jeršek u zadnje vrijeme igra na reprezentativnoj razini OSIJEK BI MOGAO USKORO IMATI JOŠ JEDNU REPREZENTATIVKU

Rukometašice Osijeka traže proboj u vrh Prve HRL, a u tome naumu svojim odličnim učinkom najčešće prednjači Dora Lacković koja je nerijetko najbolji strijelac svoje ekipe i igra konstantno na reprezentativnoj razini. No pomalo u njenoj sjeni vrlo zapažene role igra uz vrhunski učinak sve bolja Petra Jeršek koja je u zadnja tri susreta statistički bila najbolja igračica Osijeka (Split 9/11, Umag 7/9 i Bjelovar 8/10).
U napadu Petra igra sve šuterske pozicije, a u obrani na halfu pokazuje veliku odgovornost i požrtvovnost što svakako iziskuje enormno trošenje energije igrajući u oba pravca. Jasmin Mrkonja ne može zamisliti obrambenu formaciju bez nje tako da je na klupi vrlo rijetko i kratko i tek toliko da udahne malo zraka.
Prema svemu prikazanom u posljednje vrijeme ne zaostaje puno za našom jedinom seniorskom reprezentativkom u slavonskobaranjskoj regiji i vjerojatno je pitanje dana kada će dobiti potvrdu odgovornih ljudi u savezu i ući na popis A reprezentativki jer je to svojim odličnim igrama i jako dobrom formom, o čemu svjedoče lijepe brojke, definitivno zaslužila. 

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.