Peto kolo Baranjske lige u znaku gostiju: Gosti pomeli domaćine sa 12:0!

U nedjelju su odigrana sva tri susreta petog kola Baranjske lige! Zanimljivo, u ovom kolu su se susreli susjedi na prvenstvenoj ljestvici, pa smo tako imali prilike pratiti susrete prvoplasirane i drugoplasirane, trećeplasirane i četvrtoplasirane te petoplasirane i šestoplasirane momčadi na ljestvici, a sve tri pobjede odnijeli su gosti koji nisu dopustili domaćinima niti jedan pogodak u kolu te ih pomeli s ukupnih 0:12!

Oglas

Oglas

Derbi kola odigran je u Branjin Vrhu gdje su se susrele dvije najbolje momčadi nakon četiri prvenstvena kola, drugoplasirana Croatia koja je u četiri kola ušla sa osvojenih devet prvenstvenih bodova iz četiri susreta i lider Graničar iz Torjanaca koji je obilježio stopostotan učinak u svoja odigrana tri susreta također sa devet bodova. Gosti iz Torjanaca su na pogon hat tricka Danijela Tomokovića u 34′, 43′ i 77′ te uz pogodak Pave Bošnjaka došli do vrijedne pobjede u Branjin Vrhu sa 0:4. Ovom pobjedom Graničar je zadržao stopostotan učinak te je na vrhu prvenstvene ljestvice

Oglas

U Zmajevcu su se susrele četvrtoplasirana i trećeplasirana momčad ljestvice, domaći NK Zmaj i gosti NK Luč. Domaćini su u ovaj ogled ušli sa po jednom prvenstvenom pobjedom, remijem i porazom iz tri susreta, dok su gosti s polovičnim učinkom od dvije pobjede i dva poraza iz četiri odigrana susreta ušli u susret ovoga kola. Luč je furiozno ušao u utakmicu i već nakon prvog poluvremena sa 5:0 riješio pitanje pobjednika. Svi pogotci pali su u prvom poluvremenu pa su pogotke za goste redom zabijali Josip Lozić, Alojzije Adžamić, Melvin Vlah, Mihael Sušić i Nenad Radivojević, dok je drugo poluvrijeme zapravo bila samo formalnost, a u njemu nismo vidjeli pogodaka te je ostalo konačnih 0:5 za treću pobjedu Luča.

U susretu pete i šeste momčadi na ljestvici, domaći Davor u Branjini je ugostio Radnički iz Mirkovca. Oba takmaca u ovaj susret ušli su u susret s jednom pobjedom i dva poraza iz tri odigrana susreta. Domaćini su imali priliku doći do vodstva iz kaznenog udarca ori rezultatu 0:0 no nisu ga uspjeli pretvoriti u vodstvo što su kaznili gosti iz Mirkovca u 25. minuti kada Davor Jozić pogađa za vodstvo gostiju. Sredinom drugog poluvremena prednost Radničkog udvostručuje Zoran Horvat. Domaćini su u drugom poluvremenu pali sa snagom pa je rezultat mogao biti i izraženiji, ali je ostalo konačnih 3:0 koje je postavio Slobodan Vlainić u 84. minuti susreta.

Slobodan u ovom kolu bio je trenutno posljednjeplasirani s jednim prvenstvenim bodom iz četiri susreta ŠNK Grozd iz Kotline.