Peti dan u Tenji: DGO i Kamen dizajn trijumfima osigurali prvo mjesto u grupi, prolaz osigurao i GS tim!

Nedjelja u Tenji donijela je jedan veteranski susret u kojem nije bilo pobjednika, a u seniorskoj konkurenciji slavlja za DGO i Kamen dizajn koji su pobjedama osigurali daljnju fazu natjecanja s prvim mjestom u grupi, a daljnju fazu natjecanja osigurao je i GS Tim koji je to učinio najuvjerljivijim slavljem dana!

Prvi susret dana, onaj veteranske skupine A između Hebrona – Kafića uzdravlje i Adaptacije – Transporti Beta, završio je bez pobjednika 2:2. Već u drugoj minuti Hebron je poveo pogotkom Josipa Glavote, a vodstvo su držali sve do 22. kada Marko Štajmaher poravnava rezultat. Sve ostalo dogodilo se u 29. minuti, prvo je Adaptacija povela zgoditkom Vjeke Petričevića, a konačnih 2:2 autogol je Drmića.

Zatim su na tenjski beton izašli seniori, gdje je DGO u sklopu grupe B pobjedom 3:0 nad Višnjevcem osigurao prvu poziciju u skupini. Luka Blagojević u prvoj minuti doveo je Donji grad u vodstvo, koje je u 21. minuti udvostručio Andrej Štetić. Konačnih 3:0 u pretposljednjoj minuti susreta postavio je Matej Grizelj.

U izravnom susretu o kojemu je puno ovisilo, Kamen Dizajn stigao je do prvog mjesta skupine C svladavši s 2:1 Hobi dom. Hobi domu je za prolazak trebala pobjeda, a najbliže njoj bili su u šestoj minuti kada ih je Matej Belaj doveo u vodstvo. Međutim, već u idućoj minuti stvari na početak vratio je Zvonimir Filipović, a pobjedu i prvo mjesto skupine Kamen Dizajnu donio je Stjepan Salapić u 27. minuti susreta.

Posljednji nedjeljni susret seniora bio je onaj skupine A gdje je GS Tim tražio ulazak u četvrtfinale za što im je bilo potrebno slavlje nad Starlineom Tenja. Do nje su i došli s uvjerljivih 10:1. Četiri pogotka za GS tim postigli su Filip Vuk (7′, 21′, 22′, 22′) i Matej Špionjak (5′, 6′, 13′ i 25′), a po jednom su mrežu protivnika tresli Matej Govorko (28′) i Domagoj Vukovarac.

Donosimo i raspored utakmica za ponedjeljak u kojem su planirane nove četiri poslastice!