Petarda Gibarca, remi Golea i Laslova

Dvoboj Murse i Sarvaša nije odigran zbog korone u redovima gostiju, pa su proteklog vikenda odigrana samo dva susreta u Ligi Nogometnog središta Osijek.

Oglas

Boris Uzurov je nakon pola sata igre donio prednost Gibarcu, a Bojan Pušelj ju je 9 minuta kasnije i poduplao, no na odmor Brijest zahvaljujući kapetanu Igoru Rožmaniću koji je realizirao kazneni udarac odlazi sa samo jednim golom zaostatka. U nastavku momčad Gibarca još pojačava tempo i na kraju uvjerljivo slavi uz po gol Filipa Stantića, Tomislava Žebića i Josipa Pavoševića. Šest golova i u drugom susretu, u prvom poluvremenu tri komada spremili su nogometaši Laslova, redom su to činili Gabrijel Oreč, Luka Sertić i Rajko Grabusin. U nastavku one man show, Luka Gelo tri je puta pogodio gostujuću mrežu i donio svojoj momčadi bod nakon minusa od tri gola!

Oglas

U sljedećem kolu u Beketincima se igra veliki derbi, u goste vodećem BSK-u stiže drugoplasirana Mursa, i to je prilika domaćinu da potvrdi naslov a gostima da probude kakvu takvu nadu da ipak mogu nadoknaditi trenutnih 7 bodova zaostatka.

Oglas