Petar Vukoje nasljednik Dinka Rosandića na klupi Slobodnice, promjene i u Upravi Kluba!

Nogometaši Slobodnice predvođeni novim trenerom Petrom Vukojem te novom klupskom Upravom u nedjeljnom jutarnjem terminu odradili su prvu prozivku i trening za nadolazeću polusezonu MŽNL SB-PŽ. Treneru Petru Vukoji na prvi trening odazvalo se dvanaest igrača dok su ostali opravdano odsutni te će se priključiti u narednim danima. Za komentar o klupskim ambicijama kontaktirali smo novog stratega Slobodnice Petra Vukoje,  kao i bivšeg trenera Dinka Rosandića.

Na stadionu u Slobodnici u klupskim prostorijama održana je godišnja skupština Kluba uz nazočnost velikog broja ljubitelja domaćeg kluba, na kojoj je razriješeno staro rukovodstvo i verificirano novo s novim predsjednikom Draženom Kuzom, dopredsjednikom Rankom Maričevićem i tajnikom Filipom Galićem. Novo rukovodstvo je iznijelo plan rada u narednom periodu što je skupština i prihvatila a to su daljnji radovi na infrastrukturi prije svega temeljito osvježenje unutarnjeg dijela samoga objekta uz redovito održavanje dva travnjaka i ostalog okoliša. Uprava je povjerenje ukazala novom treneru, gdje je novi strateg Petar Vukoje predstavio plan rada za naredni period.

Podsjetimo, nakon proljetnog dijela prvenstva MŽNL SB-PŽ, Slobodnica je nakon trinaest odigranih kola uz učinak od šest pobjeda i sedam poraza trenutno desetoplasirana momčad ljestvice s osamnaest osvojenih bodova.

Što se tiče same polusezone jesenskog dijela same momčadi smatra se i uspješnom sa obzirom s kakvim se problemima susretala bivša uprava na čelu s Perom Lucićem i trenerom Dinkom Rosandićem kojem se ovom prigodom iz Kluba zahvaljuju na dosadašnjem radu. Za komentar zamolili smo bivšeg trenera NK Slobodnice, Dinka Rosandića:

-“Sporazumno smo se rastali NK Slobodnica i ja tako da više nisam njihov trener te bih ovim putem zahvalio gospodinu Ivanu Miškoviću i Ranku Maričeviću na korektnoj i fer suradnji te svojim bivšim igračima koji definitivno mogu bolje nego prošlu jesen i ovim putem želim njima i novom treneru puno zdravlja, sportske sreće i bolji rezultat nego ovu jesen. Hvala klubu na ukazanom povjerenju.”- komentirao je za Sportalo bivši trener Slobodnice, Dinko Rosandić, kojem želimo puno uspjeha i uopće ne sumnjamo da će vrlo brzo pronaći novi angažman.

Kroz pripremni period zakazano je pet prijateljskih utakmica pa će tako Slobodnica formu brusiti u susretima sa Podcrkavljem , Tomislavom iz Donjih Andrijevaca , Zvonimirom iz Donje Vrbe, Omladincem iz  Starog Topolja te Zadrugarom iz Oprisavaca kako bi što spremniji dočekali nastavak sezone.

Što se tiče prijelaznog roka Klub su svojim dolaskom pojačali Juraj Barukčić i Krešimir Car dok nažalost zbog privatnih obveza Vukotić i Matković ove polusezone neće biti na raspolaganju.