/Petar Krpan ugostio Petra Brckovića DJEČAK KOJI SE PRIDRUŽIO MODRIĆU NA DOČEKU POSJETIO URED HNS-A
krpan brcković hns

Petar Krpan ugostio Petra Brckovića DJEČAK KOJI SE PRIDRUŽIO MODRIĆU NA DOČEKU POSJETIO URED HNS-A

Ured Hrvatskog nogometnog saveza posjetio je mladi Petar Brcković, koji je se na dočeku u Zagrebu pridružio hrvatskim reprezentativcima na pozornici.

Dječak Petar Brcković iz Velike Gorice rođen je s Downovim sindromom te je veliki obožavatelj nogometa i Luke Modrića, a fotografije s dočeka na kojima ga grli kapetan Vatrenih obišle su svijet i poslale pozitivnu poruku o važnosti inkluzivnosti u nogometu. Petrova priča s dočeka također se pronašla i u brojnim hrvatskim te inozemnim medijima, a Petar i njegov otac u ured Hrvatskog nogometnog saveza stigli su na poziv izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića.

Uz izvršnog direktora, Petra je u Zagrebu ugostio i njegov imenjak – glavni instruktor HNS-a te brončani Vatreni Petar Krpan. Izvršni direktor i glavni instruktor Petra su proveli kroz ured Saveza te mu uručili prigodne poklone, uključujući sportsku opremu te dres hrvatske reprezentacije s brojem i imenom kapetana Modrića.

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.