Petar Krpan i Davor Šuker na danima nogometa u Dubrovniku

U organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i NK GOŠK Dubrovnik 1919 ovoga vikenda održani su Dani nogometa u Dubrovniku i Konavlima uz prisustvo rukovodstva Saveza.

Oglas

Dani nogometa u Dubrovniku obuhvaćali su pokazne treninge na igralištu Gospino polje te na novom igralištu s umjetnom travom u Čilipima, koje je financirao Hrvatski nogometni savez.

Oglas

Na Danima nogometa sudjelovali su čelni ljudi Saveza, predsjednik HNS-a Davor Šuker i  izvršni direktor Marijan Kustić, te vrhunski stručnjaci – glavni instruktor HNS-a Petar Krpan, područni instruktor Jozo Bebić, izbornik U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević, treneri Aljoša Asanović i Mario Carević, kao i treneri NK GOŠK Dubrovnik 1919, NK Župa te dubrovačke Akademije.

Oglas

Odaziv djece bio je izvrstan, a svi su akteri naposljetku bili izrazito zadovoljni viđenim. Dojmove je prenio Ile Topuzović, član Izvršnog odbora HNS-a:

“Mislim da je ovo lijepa gesta predsjednika Šukera sa svim dužnosnicima, instruktorima i trenerima. Bilo je predivno, Dubrovnik to do sada nije doživio. Svi su komentari pozitivni, a brojni su mediji prenijeli vijest. Tim putem treba nastaviti, a želja je predsjednika Šukera ovakve događaje organizirati i u drugim gradovima i županijama, kako bi se moglo što više približiti ljudima. Najvažnije je što su djeca bila u kontaktu sa zvijezdama poput Šukera, Asanovića, Vukojevića i Carevića, da osjete kako oni barataju loptom. Zahvaljujem svima u Hrvatskom nogometnom savezu koji su pomogli u organizaciji”, rekao je.

Izvor HNS

Foto FB Gošk Dubrovnik