/Petar Dražetić je novi predsjednik Hrvatskog Dragovoljca U NOVU SEZONU SA NOVOM UPRAVOM
drenovac

Petar Dražetić je novi predsjednik Hrvatskog Dragovoljca U NOVU SEZONU SA NOVOM UPRAVOM

BRODSKI DRENOVAC – Na Izvanrednoj izbornoj skupštini Nogometni klub Hrvatski dragovoljac iz Brodskog Drenovca dobio je novu upravu  te sa svježim  organizacijskim snagama kreće u novu natjecateljsku sezonu 2019/20  u Prvoj ŽNL Požeško-slavonskoj, u kojoj su Drenovčani novaci i u kojoj ne namjeravaju ostati samo jedno ljeto.

            Članovi skupštine za predsjednika kluba izabrali su  Petra Dražetića, poznatog drenovačkog poduzetnika , jednog od osnivača kluba i dugo godišnjeg igrača i kapetana Hrvatskog dragovoljca, koji jako dobro poznaje i osjeća kakvo je stanje u klubu i koji će sa svojim velikim poslovnim i igračkim  iskustvom zasigurno moći punu poboljšati i unaprijediti organizaciju i funkcioniranje novog županijskog nogometnog prvoligaša iz Brodskog Drenovca , pred kojim su mnogi izazovi, ali ne i nerealni rezultatski ciljevi.
              Novi dopredsjednik Hrvatskog dragovoljca je Zlatko Devčić, za kojeg se smatra da svojom energijom i htijenjem u pravom smislu može biti desna ruka predsjedniku Dražetiću. Za glavnog operativca kluba, tajnika, izabran je drenovački  vijećnik u Gradskom vijeću Grada Pleternice, Josip Kalan , koji je i u proteklih dvadeset i pet godina u više navrata u Hrvatskom dragovoljcu obnašao razne odgovorne dužnosti . Onaj koji se ne zamjenjuje  i ostaje i uz novu upravu, ali samo zato  što to  dobro radi , je  rizničar Josip Memedović, koji je ovu dužnost obnašao i u sastavu bivše uprave.
              Uz novo vodstvo Hrvatskog dragovoljca izabrani su članovi Izvršnog i Nadzornog  odbora kluba u koje su ušli poznati članovi i simpatizeri kluba i to ne samo iz Drenovca. Između njih , što ni malo ne umanjuje vrijednosti i sposobnosti ostalih, treba izdvojiti ime Marka Vidakušića iz Pleternice, koji je punih trinaest godina bio prvi trener Hrvatskog dragovoljca i koji će sa svojim iskustvom i organizacijskim i operativni sposobnostima , sada  u novoj ulozi,  biti od velike koristi klubu. Novo vodstvo Hrvatskog dragovoljca zahvalilo se dosadašnjoj  upravi kluba, na čelu sa sada već bivšim predsjednikom Ivom Matoševićem ,  za sve ono što su dobro za Hrvatski dragovoljac u protekle četiri godine učinili, prije svega na ostvarenom rezultatu i  plasmanu u Prvu ŽNL Požeško-slavonsku .
              Prema riječima novoizabranog predsjednika Petra Dražetića , ambicije drenovčkih nogometaša u novom, višem, stupnju natjecanja bit će bitka za sredinu prvenstvene ljestvice  i stjecanje novih iskustava i to većinom s igračima iz Drenovca, koji moraju i trebaju činiti kostur ekipe Hrvatskog dragovoljca. Uz njih  svakako su dobro došla i tri četiri kvalitetna igrača sa strane , o čemu će uprava kluba sa trenerom prve  momčadi razgovarati i odlučiti. Od ove sezone uvelike su poboljšani i uvjeti za rad na nogometnom  Stadionu hrvatskih vitezova u Brodskom Drenovcu,  jer je postavljena rasvjeta, tako da će igrači Hrvatskog dragovoljca moći odrađivati treninge , a i poneku utakmicu , u večernjim satima kada nemaju radnih i školskih obveza i kada su manje vrućine. Za novu rasvjetu Drenovčani zahvaljuju Gradu Pleternici i gradonačelnici Antoniji Jozić, koji su dato obećanje ispunili.
             Do početka kup i prvenstvenih natjecanja nogometaši Hrvatskog dragovoljca uz redovite treninge odigrati će nekoliko turnirskih i prijateljskih utakmica, koje su već dogovorene, a u pripremi je i tradicionalni drenovački nogometni turnir ,,ORLJAVA KUP 2019.” ,  koji će se ove godine odigrati po dvadeset i drugi put. O terminu i učesnicima ovog turnira iz kluba će obavijestiti naknadno, kada detalji i pojedinosti budu definirani i poznati.
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.