Petar Čuljak ponovno na klupi Kutjeva

Nakon što je naprasno smijenjen nakon minimalnog poraza u prvom kolu, Petar Čuljak vraća se na klupu Kutjeva. Očito je vodstvo kluba shvatilo koliko je krivi korak napravilo…

Petar Čuljak je bivši djelatnik i jedan je od pokretača Sportala, nakon duge i uspješne igračke karijere u kojoj je nastupao za prvoligaše Hrvatski dragovoljac i Inter, zatim dugi niz godina bio jedan od nositelja pleterničkog trećeligaša, trenerski posao kovao je u Školi nogometa pleterničke Slavije, zatim je preuzeo klupu prve momčadi Slavena iz Gradca nakon čega je slijedio odlazak u Kutjevo gdje je ostvario zapažene rezultate i doveo klub od borbe za vrh 3. HNL Istok.

Kutjevo je u ovu sezonu poveo Krešo Posedi, no nakon serije loših rezultata vojnik kluba je napustio klupu pa je u posljednjih nekoliko kola momčad s terena vodio Mario Majstorović. Čuljak će na klupi Kutjeva u drugom mandatu debitirati u nedjelju kada Zeleni dočekuju posljednjeplasirani Omladinac, iako će uoči tog dvoboja odraditi samo jedan trening jasno je da se očekuje samo i jedino – pobjeda.