/Pet Plamenih na milimetar od senzacije SMELSER I HRMIĆ NAJEFIKASNIJE POŽEŽANKE
078

Pet Plamenih na milimetar od senzacije SMELSER I HRMIĆ NAJEFIKASNIJE POŽEŽANKE

Košarkašice Plamena praktično su siguran putnik u drugu ligu, no odlučile su djevojke skupo prodati kožu i dati svoj maksimum u svakoj utakmici i to im se umalo vratilo na najbolji mogući način već u Šibeniku, ali ako nastave ovako negdje će se sigurno i vratiti.

ŠIBENIK – PLAMEN  79:73  (14-22, 27-17, 26-18, 12-16)

Plamen je u Draženov grad stigao sa samo 5 igračica koje mogu igrati i tih pet, Monika Vojvodić, Lana Hrmić, Martina Berger, Brittney Dunbar i MC Smelser, odigrale su senzacionalnu partiju i bile nadomak prvoklasne senzacije. Koliko su se borile najbolje svjedoči podatak da su skupile više skokova od domaćih igračica što je gotovo nemoguće u situaciji kada si u završnici utakmice umoran a protivnik svjež. Smelser je bila najefikasnija, ubacila je 22 poena, jedan manje imala je Hrmić, a dvoznamenkaste su bile Vojvodić i Dunbar, dok je i mlada Martina Berger odlično odradila svoj posao i ubacila 7 poena.

014

Da su Plamene bile potpuno u igri svjedoči činjenica da su 3 minute prije kraja bile na -2 i imale napad za poravnanje, ali nažalost MC nije pogodila pa se do kraja Šibenik ipak spasio i došao do pobjede. Bila je to iznenadna prilika da se Plamen vrati među žive, ali je to i bez obzira na poraz utakmica koja daje nekakvu nadu. Uz povratak Lee Hrmić, Laure Bašić i eventualno Jelene Ivezić već u sljedećem kolu bi moglo biti “vatre” kada u Požegu dolazi Zadar.

025

U ovom kolu igra se slavonski derbi Murse i Broda na Savi, ali je on prolongiran za utorak, 5.2. zbog obveza Brođanki na poluzavršnici kadetskog prvenstva.

053

Foto: Alen Vojvodić

Podijeli
  •  
  •  
  •