Pet novih imena u svlačionici Opatije uoči nove sezone

Nogometaši Opatije krenuli su s pripremama za novu sezonu u kojoj će igrati u novooformljenoj 2. NL, odnosno jedinstvenoj 3. HNL, a u svlačionicu su već na početku priprema stigla petorica novih kandidata za prvo momčad.

Oglas

Trener momčadi s Kvarnera je Zoran Bogolin kojem je za novu sezonu koja će bez dileme biti vrlo zahtjevna jer sve momčadi u nju ulaze vrlo ambiciozno i svima pogled u daljini puca prema još jednom koraku prema gore. Bogolin će u novoj sezoni u kadru imati petoricu novaka, redom su to Ivan Macan pristigao iz Rudara, Uroš Arsenijević iz Radničkog 1923, Marshal Johnson iz pulskog Uljanika, Igor Jugović iz Jaruna te Nemanja Kašiković iz BSK-a.

Oglas

Opatija je pripreme započela na pomoćnom terenu Stadiona Kantrida sa 23 igrača u kadru koji će se možda nešto i smanjiti nakon prvih provjera koje će Bogolinova momčad odraditi protiv Dubrave i Grobničana. Što se tiče ambicija, želja svih u klubu je – 1. NL odnosno drugi rang natjecanja, za to se spremaju i ne kriju svoje planove o napadu na naslov prvaka.