/Perspektivni glazbenik uz Proteku u nove tjelograditeljske izazove ROBERT DOLOVČAK SAMOSTALNO GRADI GLAZBENU I SPORTSKU KARIJERU
dolovčak

Perspektivni glazbenik uz Proteku u nove tjelograditeljske izazove ROBERT DOLOVČAK SAMOSTALNO GRADI GLAZBENU I SPORTSKU KARIJERU

Perspektivni hrvatski glazbenik Robert Dolovčak vraća se treninzima i BodyBuildingu. Mladi Pleterničanin gradi paralelno svoju karijeru u glazbi i sportu bazirajući se na zdravoj prehrani i treningu.

Robert je pod umjetničkim imenom Lunatic nedavno pustio singl Afrodita, ali pri tome ne zaboravlja raditi na sebi i svom izgledu gdje je napravio nevjerojatnu transformaciju.

Nakon uspješne suradnje s Miroslavom Kolobarićem Kopcem – poznatim tjelograditeljem koji ima prepune vitrine pehara s natjecanja u RH, ali i šire, počeo je graditi samostalnu karijeru u čemu mu je definitivno Miroslav puno pomogao što se tiče treninga i prehrane.

68237430_2410160659266995_7200186477567803392_n

Njegov instagram profil na kojemu se može kako trenira i vježba ljudi redovito posjećuju pa je njegov kanal za malo vremena skupio 46 tisuća pratitelja koji se iz dana u dan sve više povećavaju. Započeo je Robert suradnju i s Hrvatskim nutrionicistima Proteka.hr kao affilate ambasador, a stižu i ponude iz Amerike od Uprisenutrition firme koju će uskoro također promovirati na svome insta profilu.

Nadam se uskoro da ću i ja jednoga dana izaći na pozornicu gdje se okupljaju vrhunski tjelograditelji i pokazati sto sam napravio od svoga tijela. Kod mene možete naručiti proteine i sve što vas zanima od proteke teama, a sve ću redovito objavljivati na instagramu. Također imat ću nagradne igre, to jest dijelit ću majice, pokoji Shake i slično. Moj instagram profil www.instagram.de/rfl_official_ – poručuje ambiciozni tjelograditelj i glazbenik koji dokazuje da u životu ništa nije nemoguće jer za one koji ga ne znaju – promjena je ogromna – preko stotinu kilograma od kojih baš i nije bilo mišića na korak do natjecanja s velikim dečkima – bravo Roberte!

Foto inst Robert Dolovčak

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.