Pero Duspara je novi trener Hajduka

Već smo pisali koliko širokopoljački Hajduk misli ozbiljno i kakav prijelazni rok odrađuje ovog ljeta. Nakon igračkih pojačanja, uprava ponosa iz Širokog Polja je predstavila i novog trenera. Trenersku poziciju u Hajduku preuzeo je Širokopoljac Pero Duspara.

Oglas

Duspara je u prošlom mandatu bio predsjednik kluba, a tu je funkciju obavljao sve do srpnja 2021. Tada na njegovo mjesto dolazi Ivan Ivić, a Duspara odlazi na zaslužen odmor. Na novi se poziv svog Hajduka novi trener nije oglušio, te je nakon godine pauze, dobio čast voditi ekipu i povesti je u borbu za sam vrh đakovačke 2. ŽNL. Za vrijeme dok je Duspara bio predsjednik kluba, Hajduk je ostvario najveći uspjeh u svojoj povijesti. U sezoni 2020./2021. Širokopoljci su osvojili naslov prvaka đakovačke 2. ŽNL.

Oglas

Duspari predstoje slatke brige, jer se povratkom domaćih snaga koji su godinama nastupali u višim rangovima Hajduk uzdiže, a njegov će cilj biti povesti ekipu u borbu za sam vrh. U klub su se iz đakovačkog trećeligaša vratili bratići Ljuban i Domagoj Ivić, a iz satničke je Mladosti stigao još jedan domaći igrač, Marin Bikić. U Hajduku na tome ne misle stati, već žele na još nekim deficitarnim mjestima pojačati svoju ekipu.