/Pavlićev hattrick donio pobjedu Đurđenovcu! 2. ŽNL Našice
Đurđenovac šipovac

Pavlićev hattrick donio pobjedu Đurđenovcu! 2. ŽNL Našice

U 18. kolu 2. ŽNL Našice Seljak je bio bolji od Omladinca, Zoljan od Slavonije, Željezničar od Mladosti (S), Sloga od Croatie, Iskrica od Poleta, Đurđenovac od Šipovca, a susret bez pogodaka odigrao se između Lile i Motičine.

Dvoboj između Seljaka i Omladinca (V) zvaršio je rezultatom 3:0, Domaći su poveli pogotkom Boduljaka u 41. minuti, a nakon njega precizni su još bili Hegol u 68. minuti te Martić u 75. minuti susreta.

Zoljan je rezultatom 6:0 svladao Slavoniju. Dva puta je bio precizan odlični Kovačević u 20. i 35. minuti, a uz njega za visoki rezultat pogodili su jš Devald u 21. minuti, Rusan u 25. minuti te Vladika u 56. minuti, a posljednji pogodak bio je autogol Jambrovića u 70. minuti.

Susret između Željezničara i Mladosti (S) završio je rezultatom 5:1. Za domaće dva pogotka ostvarili su Kubaša u 15. i 30. minuti te Hendrih u 57. i 65. minuta, a jedan pogodak ostvario je Gašparić u 28. minuti. Za goste jedini gol zabio je Štefančić Zvonimir u 63. minuti.

Dvoboj između Sloge i Croatio završio je rezultatom 2:1. Gosti su poveli u 25. minuti pogotkom Milanovića te imali prednost na poluvremenu. Nakon odmora domaći se bude te izjednačuju pogotkom Kneževića u 54. minuti, a za pobjedu iz kaznenog udarca pogađa Visković u 77. minuti.

Utakmica između Lile i Motičine odigrana je bez pogodaka, a nakon ovog susreta Lila je na 7 mjestu, a Motičina na 2 mjestu.

Đurđenovac je ostvario visoku pobjedu nad Šipovcem rezultatom 8:0. Za domaće je tri puta bio precizan briljantni Pavlić u 20., 39. i 86. minuti, dva pogotka ostvario je odlični Stojanović u 33. i 61. minuti, a po jedan pogodak zabili su Ćosić iz kaznenog udarca u 54. minuti, Serdar u 63. minuti te Rznje u 71. minuti.

U susretu između Iskrice i Poleta konačni reultat bio je 3:1. Gosti su poveli u 10. minuti pogotokom Pritišanca iz kaznenog udarca te otišli na odmor s prednosti od 0:1. Nakon odmora domaćin se budi pogotkom Volenika u 48. minuti, nakon njega u 85. minti pogađa Čurčić


, a posljednji pogodak postiže Lijić u 88. minuti susreta.

U sljedećem, 19. kolu utakmice će se odigrati između Iskrice i Seljaka, Poleta i Đurđenovca, Šipovca i Lile, Slavonije i Omladinca (V), a derbiji kola igraju se između Motičine i Sloge, Croatie i Željezničara te Mladosti (S) i Zoljana.

18. 2. žnl na

 

 

Podijeli
  •  
  •  
  •