/Patrik Vidaković donio Jedinstvu gostujući bod PRVA UTAKMICA DESETOG KOLA 1. ŽNL
đurđenovac

Patrik Vidaković donio Jedinstvu gostujući bod PRVA UTAKMICA DESETOG KOLA 1. ŽNL

Danas je odigrana jedna utakmica desetog kola osječko baranjske 1. ŽNL u kojoj je Jedinstvo odnijelo bod iz Đurđenovca, ponajprije zahvaljujući dvostrukom strijelcu Patriku Vidakoviću.

ĐURĐENOVAC – JEDINSTVO 2:2

Novi trener Jedinstva Silvio Perković krenuo je vrijednim gostujućim bodom u Đurđenovcu. Ako se po jutru dan poznaje pred Jedinstvom su ljepši dani, a pred ljubiteljima nogometa sutra sjajan dan. Prva utakmica kola ponudila je puno uzbuđenja, a prvo je stiglo u 17. minuti kad je Patrik Vidaković donio prednost Jedinstvu. Nakon još otprilike toliko minuta kola su za Đurđenovac krenula još više nizbrdo, Marko Runje je zaradio isključenje pa je domaćin minus pokušavao nadoknaditi s igračem manje. I uspio je, najprije Matija Topalović poravnava, a onda Robert Marić kreira potpuni preokret Đurđenovca. Slavlje je još trajalo, a gosti su preko najboljeg pojedinca utakmice Patrika Vidakovića dolaze do poravnanja i vrijednog boda.

– Utakmica koja potvrđuje nepisano pravilo da su najteže utakmice u kojima su unaprijed ukalkulirani bodovi.. Mlitav ulazak u u takmicu, bez tempa, borbenosti koriste opravdano isključenje kapetana ekipe u prvom poluvremenu i ostajemo s igračem manje. U drugom ppluvremenu mijenjamo sustav igre, unatoč čovjeka manje preokećemo rezultat. Umjesto da mirno privedemo utakmicu kraju primamo gol i gubimo dva boda. Gostima čestitam i sretno im u nastavku prvenstva – riječi su Branka Marčeka, trenera Đurđenovca.

đurdan

Podijeli
  •  
  •  
  •