Parovi Kupa NS Osijek

U ponedjeljak je u Kući nogometa u Osijeku održan ždrijeb kup natjecanja nogometnog središta Osijek za 2022. godinu. Za natjecanje se prijavilo samo četiri kluba, tri člana Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci i jedan klub iz Lige NS Osijek. U natjecanju će sudjelovati Višnjevac, osječka Olimpija, Tomislav iz Livane i Gibarac 95 iz Čepinskih Martinaca. Nitko se od osječkih članova u osječkoj 1. ŽNL, kao ni članovi 2. ŽNL Osijek, nije prijavio za ovogodišnje kup natjecanje.

Oglas

Prve utakmice, a ujedno i polufinalne, na rasporedu su u nedjelju, 20. veljače, u 15 sati.
Parovi polufinala:
Osijek: NK OLIMPIJA – NK TOMISLAV
Višnjevac: NK VIŠNJEVAC – NK GIBARAC 95 

Oglas

Pobjednici nedjeljnih utakmica će izboriti finale i borbu za trofej pobjednika Kupa NS Osijek. Finalna bi utakmica na rasporedu trebala biti 30. ožujka.

Oglas

U kup natjecanju dozvoljeno je maksimalno pet zamjena igrača, a u slučaju neodlučenog rezultata, odmah se pristupa izvođenju jedanaesteraca, sa po pet izvođača sa svake strane. Pobjednik Kupa nogometnog središta Osijek, osim trofeja i naslova pobjednika, nastavlja natjecanje na razini Osječko-baranjske županije, gdje će mu na domaćem terenu, poludirigiranim ždrijebom, protivnik biti netko od trećeligaških sastava ili pak drugoligaš BSK iz Bijelog Brda.