/Papuk svladao Mladost PRVO KOLO 1. ŽNL POŽEŠKO SLAVONSKE
papuk - tim 1

Papuk svladao Mladost PRVO KOLO 1. ŽNL POŽEŠKO SLAVONSKE

U prvom kolu 1. ŽNL Požega danas je odigran susret između Papuka i Mladosti, a sutra će igrati Dinamo Vidovci i BSK BUK, Sulkovci i Hrvatski dragovoljac, Graničar (B) i Dinamo, Croatia i Omladinac, Dobrovac i Graničar (Z) te Sloga i Croatia (DO).

PAPUK MLADOST  2:0

U prvom susretu 1. ŽNL Požega Papuk je svladao Mladost rezultatom 2:0, a oba pogotka zabio je Dino Banović prvi u 78. minuti, a drugi u 81. minuti za konačnih 2:0. Nažalost susret je obilježila ozljeda ivana Šubare koji je stradao u jednom slučajnom sudaru, umjesto njega u igru je ušao upravo Banović koji je odlučio pobjednika.

– Odigrali smo veoma dobru utakmicu i po meni zasluženo pobjedili sa 2:0. Nažalost utakmicu je obilježila teža ozljeda našeg igrača Ivana Šubare koji je kolima hitne pomoći odvežen u bolnicu, a mi mu kao ekipa posvećujemo pobjedu i želimo brz oporavak. Čestitam svojoj ekipi na pobjedi, a gostima na fer i korektnoj predstavi – izjavio je Valentin Raguž, trener Papuka.

Čestitam svojim dečkima na borbi, nažalost u zadnjh 15min primili smo dva gola, kada je do izražaja došla bolja fizička sprema i iskustvo protivnika. Čestitam protivniku na fer igri i pobjedi – izjavio je Tomislav Vukoja, trener Mladosti.

 

PAPUK MLADOST

Podijeli
  •  
  •  
  •