/Papuk petardom osvojio naslov kod starijih pionira 1. ŽUPANIJSKA LIGA POŽEŠKO SLAVONSKA
IMG-c6d3f36424eeec4bd71825f670cedaee-V

Papuk petardom osvojio naslov kod starijih pionira 1. ŽUPANIJSKA LIGA POŽEŠKO SLAVONSKA

Stariji pioniri NK Papuk jučer su na svom stadionu potvrdili naslov prvaka Požeško slavonske 1. ŽNL uvjerljivom pobjedom nad Dinamom iz Vidovaca koji je ujedno bio i najžešći konkurent Papuku za titulu.

Kako je i najljepše, o prvaku je odlučivao izravni dvoboj, a u njemu su Veličani koje sjajno vodi Dalibor Banović pokazali da su kvalitetniji i zasluženo su se okitili titulom prvaka. Papuk u svojim redovima ima puno sjajnih mladih nogometaša a predvode ih Stjepan Vidović i sjajni napadač i kapetan momčadi Mihael Matković Grgić.

U derbiju protiv Dinama Mihael je postigao dva pogotka, isti učinak imao je Manuel Mršić, a Stjepan je jednom prevario gostujućeg vratara.

Iako su mlađi pioniri vjerojatno ostali bez naslova u dvoboju protiv istog rivala jasno je da se u Papuku sjajno radi s najmlađima što je bez dileme pravi put. Uostalom, prva momčad Papuka je najbolji dokaz!

– Prije svega čestitam mojim igračima na svemu što su odradili do sada, u proljeće imamo sve pobjede a to nije niti malo lako. Rad i trud su se isplatili. Nakon toga bih se zahvalio roditeljima koji ih vjerno prate na svim utakmicama i glasno navijaju. Zahvala i klubu koji nam je omogućio odlične uvjete, te naravno i svim protivnicima u ligi na sportskom nadmetanju – rekao je trener Papuka Dalibor Banović.

Screenshot_20190602-104735_Chrome

Ekipa koja ima nedostižnu prednost pred konkurenti a i sprema se za primanje pehara čine: Stjepan Kraljević, Luka Gatjal, Andrija Andrijević, Mislav Maurus, Luka Zeba, Danille Piccione, Manuel Mrsić, Antonio Čoklić, Stjepan Vidović, Mihael Matković Grgić, Filip Abramović, Danijel Šipura, Luka Bešlić, Ivan Raguž, Ivan Dragun, Ante Jurčić, Matej Andrijević te Dominik Beljan.

Screenshot_20190602-104515_Drive

Podijeli
  •  
  •  
  •