Papuk optimistično krenuo u pripreme za MŽNL

Papuk iz Velike prošli tjedan krenuo je s pripremama za MŽNL Brod – Požega. Ušli su kao drugoplasirana momčad iz 1. ŽNL. Požeško – slavonske. Kao što svi znate Veličani imaju možda i najbolji stadion na našim prostorima, a sada su se napokon uspjeli pomaknuti iz županijske lige te će sada i Brodske ekipe imati čast igrati na Veličkoj ljepotici.

Oglas

U razgovoru sa trenerom prve momčadi Papuka Daliborom Banovićem doznali smo da je cilj ove sezone da se njegova momčad što bolje uklopi u viši rang i da bi bili zadovoljni kada bi ove sezone ostali na sredini tablice. Pripreme teku odlično s maksimalnim odazivom svih igrača, kako seniora tako i juniora koje trener isto tako želi što više približiti seniorskoj momčadi kako bi i oni mogli osjetiti čari višeg ranga. Dodaje kako ima par igrača iz juniora na koje već sada ozbiljno računa. Klub ima plan dovesti par novih imena s kojim bi trener mogao dodatno pojačati svoju već sada složenu momčad. Cijela momčad je ostala na okupu i uz par novih imena trener poručuje da jedva čeka početak sezone kako bi dokazali prvo sebi, a onda i drugima koliko mogu.

Oglas

Do početka prvenstva uz treninge odigrat će i par odličnih utakmica, a već u iduću subotu ih očekuje gostovanje u Suhopolju, pa domaća utakmica protiv Daruvara, a nakon toga turnir u Kuzmici gdje će sudjelovati Kuzmica, Dinamo iz Vidovaca, Papuk i Požega. Nakon toga odigrat će generalnu probu pred prvenstvo sa Slavonijom.

Oglas

Što se tiče kluba trener poručuje da su uvjeti kao i do sada odlični te da predsjednik Solić sa svojom upravom odrađuje maestralan posao kako bi svima bilo što ugodnije boraviti na stadionu i oko njega. Uz to dodaje da od ove sezone Slavonija trenira i igra na njihovom stadionu što je dovoljan pokazatelj u kakvom je stanju stadion. Uz trenera Banovića koji vodi seniorsku i juniorsku momčad tu je i Tomislav Pavković koji vodi kadete, te Marko Iličić i Filip Martinović koji vode mlađe kategorije.