Papuk iz Velike pod vodstvom Ante Bulata nastavlja s pripremama za MŽNL SB-PŽ!

U subotu 23. srpnja, predvođeni strategom Antom Bulatom, okupili su se povodom početka priprema nogometaši NK Papuka iz Velike. Pred NK Papukom nova je zahtjevna sezona u MŽNL SB-PŽ, dok su ambicije kluba pred nadolazeću sezonu rad s mladima i zadržavanje statusa međužupanijskog ligaša SB-PŽ.

Oglas

Pretprošli vikend sa pripremama pred nadolazeće izazove koji ih čekaju u MŽNL SB-PŽ započela je s radom i ekipa NK Papuka iz Velike. Bez prevelikih ambicija, ali sa itetakvom željom za radom i nadmetanjem momci iz Velike na mala vrata ulaze u pripreme, a na prozivci koju je obavio trener Ante Bulat prisustovalo je 18 igrača. 

Oglas

U rubrici transferi, kod dolaznih transfera klubu su se priključili Josip Ivić, Roberto Bognar, Petar Marković i Drago Matijević, a uprava radi na još ponekom pojačanju. Klub su u ljetnom prijelaznom roku napustili Nikola Miholić, Matej Zeba, Andrej Miler, Marko Vučetić, Alen Solina, Nikola Jogun, Lukas Begić, Leonardo Nović Ivanović i Luka Jogun, a iz kluba im se iskreno zahvaljuju na svemu što su napravili za Klub.

Oglas

Tijekom ljetne pauze došlo je i do promjene u vodstvu kluba, Uprava kluba podnijela je ostavu te je održana Skupština na kojoj je za predsjednika izabran Nikola Lukić, za dopredsjednike Filip Zlomislić i Josip Solić (Joka), dok je tajnik ostao Valentin Raguž. Na Skupštini su također izabrani i novi članovi Upravnog odbora.

O klupskim ciljevima i mlađim kategorijama: “Nova Uprava za cilj je postavila okupljanje što većeg broja članova i gledatelja na utakmice, te kao do sada rad s djecom i mladima, pa će tako već ove godine naša ekipa biti sastavljena od naših mlađih igrača. U omladinskom pogonu nema promjena te će pretpočetnike i početnike voditi Marko Iličić, mlađe pionire Marko Zeba, starije pionire Valentin Raguž, dok će juniore zajedno voditi Filip Martinović i Valentin Raguž.

Aktivnosti mlađih kategorija započet će početkom kolovoza. Klub tradicionalno organizira 7. ljetni turnir mlađih kategorija-Bruno Boban, koji će se igrati 13. i 14. kolovoza, povodom Dana Općine Velika. Natjecanje će se održati za kategorije 2012. i mlađe te 2014. i mlađe. “-poručili su nam iz kluba.

Klub u suradnji s Općinom Velika nastoji u što boljem stanju održati Sportsko rekreacijski centar Velika. Papuk iz Velike se tako može podičiti jednim od najboljih terena, a dokaz tome je i dolazak prvoligaša Slaven Belupa koji je ove godine za mjesto priprema odabrao upravo ljepoticu iz Velike koja je prvoligaškim fanatacima ostala itekako u lijepom slučaju.

Tom prigodom trener Slaven Belupa legendarni Zoran Zekić uručio je tajniku Valentinu Ragužu 18 vrhunskih lopti i garnituru dresova.  Papuku iz Velike kao i kompletnoj upravi, treneru i navijačima želimo puno sportskog uspjeha u nadolazećoj sezoni MŽNL SB-PŽ!