Papuk ide u MŽNL

Ono što se očekivalo po završetku 1. ŽNL Požeško slavonske koju je još jednom suvereno osvojio BSK iz Buka koji ni iz ovog pokušaja neće u viši rang natjecanja, put se otvorio veličkom Papuku koji će i definitivno napraviti iskorak prema zajedničkom natjecanju požeško slavonskih i brodsko posavskih klubova.

Oglas

Naravno, skok u viši rang natjecanja znači i veće zahtjeve za klub, kako i igračkom tako i organizacijskom i financijskom planu pa je uvijek u zraku određena neizvjesnost hoće li se dogoditi.

Oglas

– Pala je i konačna odluka da idemo u viši rang, direktor Solić je sve dogovorio, novi načelnik općine Velika nam je dao puno podršku i sada je definitivno da ćemo sljedeće sezone igrati MŽNL. Osim toga, naši kadeti će pod vodstvom Tomislava Pavkovića igrati novoosnovanu MŽNL kadeta što nas posebno veseli jer će stvoriti dodatni prostor za napredak naših talentiranih klinaca koji i jesu temelj kluba. Što se seniora tiče svjesni smo da se moramo pojačati, da nas očekuje puno kvalitetnije natjecanje i vjerujem da će uprava sve odraditi kako treba kada je to u pitanju – rekao nam je Dalibor Banović koji ostaje na klupi Papuka.

Oglas

Papuk je zasigurno i bio velika želja ostalih sudionika MŽNL, posebice onih s područja Brodsko posavske županije jer malo tko od sudionika je imao priliku igrati na stadionu kakav se nalazi u Velikoj koji će sigurno biti posebna inspiracija svim protivnicima.