Pannonian Challenge pobjeđuje korona krizu

“Stari datum, novi doživljaj” moto je ovogodišnjeg ekstremnog sporta Pannonian Challenge koji će se ipak održati unatoč svim problemima koje je donijela korona kriza.

Oglas

 

Oglas

Usprkos pandemije i ne tako davnog požara u osječkom skate parku na lijevoj obali Drave, Pannonian ide dalje, točnije sada u novo-starom terminu od 12. do 16. kolovoza, ako nešto ne iskrsne, održat će se 21. Pannonian Challenge. Tako tvrdi ekstremna osječka ekipa furajući se na slogan Pannonian Challenge želi, mora i ide dalje! Zbog sigurnosti svih nas koncerti neće biti održani u obliku koji pamtimo do sada već također u jednom novom izdanju, a mogućnost dolaska publike na sam događaj u Skate park odredit će epidemiološke mjere koje budu vrijedile u tom trenutku.

Oglas

 

Direktor festivala Jurica Barać očekuju dolazak najboljih sportaša u BMX biciklizmu, skateboardingu i koturaljkanju.

 

Uz nove datume Pannonian Challenge u Osijeku, određeni su i novi datumi Pannonian Challenge Toura koji će drugu godinu za redom – 4. srpnja u Zagrebu, 11. srpnja u Rijeci i 29. kolovoza u Varaždinu – onima koji ne budu mogli do Osijeka, u njihove gradove donijeti i predstaviti najbolje od Pannonian Challengea.