Paket24 Premijer liga može početi

Dan nakon sastanka s klubovima 1. hrvatske rukometne lige za žene, održan je i sastanak s klubovima Paket24 Premijer lige. Nakon iscrpne rasprave i pretresanja brojnih tema vezanih uz natjecanje, marketinških i medijskih obaveza te izravnih televizijskih prijenosa, jednoglasno je zaključeno da Paket24 Premijer liga može početi. 

Oglas

Pod vodstvom povjerenika za natjecanje HRSAnte Ančića, voditelja natjecanja HRS-a Bojana Filipovića, pomoćnice direktora marketinga Anite Šikić i Voditelja ureda za odnose s javnošću Drage Ćosića klubovi su detaljno informirani o svim pojedinostima nove sezone.

Oglas

Očekivano najviše pozornosti izazvala je informacija o izravnim televizijskim prijenosima koji od 1. kola kreću na Sportskoj televiziji. Naime, Medijska prodajna kuća (MPK) koja je nedavno potpisala novi Ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom, uspjela je ugovoriti 25 izravnih prijenosa na Sportskoj televiziji. Ta je kuća ove jeseni pokrenula cijeli niz izravnih prijenosa hrvatskih liga koje su na žalost izgubile svoje mjesto na Hrvatskoj televiziji i kabelskim operaterima.

Oglas

Hrvatski rukomet dobio je svoj termin nedjeljom u 17.00 sati. Možda će to povremeno biti i neki drugi termini ovisno o programskoj shemi Sportske televizije, možda čak i subotom, ali najvažnije od svega je da se rukomet vratio na male ekrane. U perspektivi Sportske televizije je da se u dogledno vrijeme radi i posebna emisija.

Medijska prodajna kuća dopustila je sukladno dogovoru s HRS-om svim klubovima da bez plaćanja prava rade livestream svojih utakmica. Za to su propisana posebna pravila s kojima su klubovi upoznati. Klub domaćin isključivo je odgovoran za livestream. On se može emitirati samo na YouTube kanalu HRS-a. Nije dopušteno emitiranje utakmica na klupskom Facebooku ili nekoj drugoj društvenoj mreži.

Klubovi su također upoznati i s cijelim nizom marketinških obaveza koje imaju prema HRS-u, odnosno HRS-a prema sponzorima, sve s ciljem promocije rukometa i podizanja nivoa kvalitete Paket24 Premijer lige.

Izvor HRS