Pajač odveo Rijeku u finale Kupa

Nogometaši Rijeke su uz svesrdnu pomoć suca Igora Pajača izborili pobjedu i plasirali se u finale Hrvatskog nogometnog Kupa u kojem će na Šubićevcu igrati protiv Lokomotive.

Oglas

Prvih 45 minuta Osijek je razbio Rijeku, odigrao je gotovo savršeno poluvrijeme i preko Petra Bočkaja na odmor otišao s minimalnim vodstvom iako je moglo i trebalo biti i veće. Kako je Osijek odigrao sjajno poluvrijeme, sjajan je bio i sudac Pajač, zaista bez greške ako izuzmemo mali nesporazum kod jednog auta. U nastavku sjajni Bočkaj koristi grešku riječkog vratara Pandura i na samom otvaranju krasno pogađa za velikih 0:2, a kako nakon toga Rijeka nije izgledala opasno, put u finale činio se potpuno otvorenim, bilo je samo pitanje kada će sjevnuti kontra za konačni mat. No, u nogometno nadmetanje upleo se Čovjek u crnom, u “duelu” u kojem nije postojao ni najmanji kontakt pokazao je drugi žuti karton Kleinheisleru. Ubrzo je Rijeka smanjila zaostatak, a onda ponovno kardinalna pogreška Pajača i dosuđeni kazneni udarac za Rijeku, u najmanju ruku upitan iako bi prije rekli – smiješan! U oba navrata sudac je odbio koristiti VAR što vrlo lako može implicirati i namjeru što je nakon susreta spomenuo i Ivica Kulešević.

Oglas

Silna nervoza koju je svojim suđenjem unio u utakmicu na kraju je rezultirala i ružnim scenama u završnici utakmice, kartonima na sve strane, ružnim ponašanjem i provociranjem na klupama, grubim startovima.

Oglas

Šteta, velika šteta jer Osijek je danas zaslužio pobjedu, dok je suđenje bilo korektno potpuno je izdominirao Rijeku koja je kasnije iskoristila ponuđeno i izborila svoje sedmo finale Kupa.