Pad servera HRS-a pokazatelj s koliko nestrpljenja smo čekali domaći rukomet

Prvi dan natjecanja u domaćim ligama oborio je sve rekorde na digitalnim platformama Hrvatskog rukometnog saveza (HRS-a), a najviše pozornosti izazvali su dvoboji Paket 24 Premijer lige. Osim novih atrakcija na terenu, s nestrpljenjem se očekivala digitalizacija sustava i novi načini praćenja domaćih natjecanja. Rezultati uživo na webu, statistika i sadržaj na društvenim mrežama samo su neki od noviteta, a prvog dana imali smo priliku gledati i prijenos pet utakmica uživo na  YouTube kanalu.

Oglas

Brojke gledanosti rasle su iz minute u minutu da bi nadmašile očekivanja i iznenadile i najveće optimiste. Vrhunac se dogodio na serveru HRS-a koji se u jednom trenutku “srušio“ od silne želje i pritiska sa svih strana. Zatim su brzinom munje intervenirali vrsni informatičari iz digitalnog tima HRS-a koji su povećali kapacitet servera čak tri puta te ponovno svim prijateljima rukometa vratili utakmice u njihove domove. Svi zajedno tako smo uživali u ljepoti i radosti našeg sporta te povratku domaćim natjecanjima. Činjenica je da ovoliki interes nisu izazvala ni najveća europska ili svjetska natjecanja, što dovoljno govori o zainteresiranosti za domaćim Prvenstvima.

Oglas

Svakako, veseli nas da su slatke brige pred nama kao i da je rukometna javnost prepoznala  nova rješenja HRS-a, s ciljem digitalizacije i popularizacije domaćih klubova i natjecanja.

Oglas

Kvaliteta domaćeg rukometa je neupitna, a pravi dokaz su uvijek navijači i publika.