/Ozbiljna iskušenja za Požegu i BSK KAPTOL IMA LAK ZADATAK, LIPIK U VELIKOJ
požega kaptol 2019 0026

Ozbiljna iskušenja za Požegu i BSK KAPTOL IMA LAK ZADATAK, LIPIK U VELIKOJ

Pred požeškim prvoligašima je 15. kolo koje će se zbog Uskrsa uglavnom odigrati u subotu, a tek će Tim osvježenje i Mladost na teren u nedjelju u večernjem terminu od 19,00 sati.

Derbi kola igra se u Vidovcima gdje je Dinamo domaćin vodećoj Požegi. Vidovčani se nadaju poziciji koja će voditi u MŽNL u sljedećoj sezoni, a Požega je nakon remija s Kaptolom u situaciji da joj igraju samo tri boda. Dinamo je definitivno momčad koja može parirati Mitrovićevim izabranici a i to će sigurno biti uzbudljiv dvoboj.

Sa sat vremena prednosti jer njihov dvoboj u Jakšiću kreće ranije Bučani imaju priliku barem nakratko preuzeti čelnu poziciju. Naravno, i njih čeka težak zadatak, Jakšić je svakako neugodan protivnik, a posebno na svojim Jajarama. Treći kandidat za titulu bi trebao imati lak zadatak, Kaptol dočekuje rasterećenju Omladinac, razlika u kvaliteti je prevelika da bi moglo doći do nekakvog iznenađenja ako će domaćin biti ozbiljan u pristupu utakmici. U prvom dvoboju Omladinac je dobro namučio Kaptol pa je to poziv na ozbiljnost domaćih.

U Velikoj se igra vrlo zanimljiv dvoboj, Papuk je domaćin Lipiku. Lipik je u dva domaća susreta osvojio svih 6 bodova, ali ih jednostavno moraju potvrditi na gostovanju da bi kupili mir u borbi za poziciju koja vodi u Mžnl. Papuk je jako mlada momčad, ali i jako dobra. Na svom terenu neće biti čak protivnik nikome, pa ni Lipiku koji će u taj susret startati kao lagani favorit.

Dinamo – Požega

Jakšić – BSK (16h)

Kaptol – Omladinac

Papuk – Lipik

Tim osvježenje – Mladost ( ned. 19h)

Podijeli
  •  
  •  
  •