Ovo su kandidati za najboljeg u 5. kolu 4. HNL Istok

Idemo dalje i sa izborom najboljih pojedinaca u 4. HNL Istok, za nama je peto kolo, pred vama izbor najboljeg među najboljima na svakoj od osam odigranih utakmica.

Oglas

Filip Kocijan – mladi Slavijin veznjak nije postigao pogodak, ali je odigrao izvrsnu utakmicu u fantastičnom dvoboju u kojem je pleternička momčad s konačnih 4:3 bila bolja od Đakova.

Oglas

Ivan Dominković – kapetan je odradio kapetanski posao, odlučio je jedinim golom na utakmici domaći dvoboj Borca protiv Omladinca, nova tri boda su na računu ponajprije zahvaljujući kapetanu ekipe iz Kneževih Vinograda.

Oglas

Vladimir Bat – Darda se preporodila pod Ivicom Vučkom, nakon domaćeg stiglo je i gostujuće slavlje u Oriovcu u kojem je iskusni Bat bio najbolji pojedinac na terenu.

Marko Karačić – plemeniti veznjak Zelenih pokazao je da je klasa, odradio čitavu nisku korisnih stvari, a ipak daleko najvažnija je ona iz 37. minute kada je lijepo pogodio za vodstvo Kutjeva koje je na kraju stiglo do prve ovosezonske pobjede.

Ivan Petković – neuništivi Ivo odradio je sjajan posao u Valpovu, nekoliko fenomenalnih obrana očuvalo je Slavoniju na životu u uvodnih pola sata igre, kasnije se to pokazalo presudnim da jedan bod otputuje u Požegu.

Tomislav Čuljak – ekstra klasa za ovu ligu, prvo ime prve domaće pobjede Bedema. Ne treba trošiti riječi za objašnjavanje o kakvoj se klasi radi, to su iz prve ruke na svojoj koži osjetili gosti iz Gradiške.

Marko Pastuović – kakav paker, JL&JL županjski tandem pokupio je šlag i Markove asiste pretvarao u golove, od svakog Marku pripada i više od pola. Sjajna partija za uvjerljivu domaću pobjedu nad do tada neporaženim Vuteksom.

Josip Grgić – mladić koji sve odlučnije grabi i koristi priliku koju ima, Svačić je osvojio domaći bod protiv Čepina, no domaći strijelac je odigrao zaista izvrsnih 90 minuta.

Trenutni poredak:

 1. Ivan Antunović – 10
 2. Mihailo Marić – 9
 3. Tomislav Žuljević – 8
 4. Marko Prugovečki – 8
 5. Josip Herceg – 8
 6. Ivan Martić – 8
 7. Matej Bekavac – 7
 8. Matej Grafina – 7
 9. Luka Kordić – 7
 10. Matej Jakšić – 7
 11. Stjepan Stupbičan – 7
 12. Šimun Lucić – 6
 13. Jurica Malinović – 6
 14. Josip Lotar – 5
 15. Marino Lazar – 5
 16. Luka Đerek – 5
 17. Duje Mrdeša – 4
 18. Tomislav Marjanović – 4
 19. Marin Pavlović – 4
 20. Dino Bognar – 3
 21. Krešimir Stojanac – 3
 22. Joško Kotarski – 3
 23. Josip Bilobrk – 3
 24. Gabrijel Sivonjić – 2
 25. Josip Lešić – 2
 26. Marijo Banović – 2
 27. Vukan Rakić – 1
 28. Drago Lovrić – 1