Ovo su kandidati za najboljeg igrača trećeg kola 3. NL Istok

Nastavljamo sa potragom za najboljim igračem 3. NL Istok po izboru naših čitatelja, na redu je naravno treće kolo u kojem imamo osam kandidata među kojima ćete izabrati najboljeg pojedinca treće etape.

Oglas

Tomislav Marjanović – Sloga je s tri pogotka ispratila Đakovčane, od kojih su dva djelo Tomislava Marjanovića koji je prvo bio precizan s bijele točke, pa kasnije iz igre.

Oglas

Jurica Malinović – mladi je vratar Vuteksa zaključao svoja vrata na teškom gostovanju u Pleternici i jedan je od najzaslužnijih što je njegova momčad još uvijek bez poraza.

Oglas

Marko Prugovečki – fantastični je kapetan Borca dvama pogocima predvodio svoju momčad u velikoj pobjedi njegove ekipe nad Dardom u baranjskom derbiju.

Ivan Antunović – što reći osim sedam pogodaka u tri kola, trenutno je najbolji strijelac lige. Ivan je na teškom gostovanju u Orioliku postigao dva pogotka za veliko slavlje Požežana.

Marijo Banović – iskusni je vratar spustio roletnu na svoja vrata, nije dopustio napadačima Valpovke da ozbiljnije ugroze njegov gol, te je definitivno jedan od najzaslužnijih za prvu ovosezonsku pobjedu Našičana.

Krešimir Stojanac – nakon teže ozljede Barukčića i u nedostatku pričuvnog vratara, Krešo je stao na gol i zaključao svoja vrata. Svojim je obranama izluđivao napadače Bedema i najzaslužniji je za prvi ovosezonski bod Omladinca, i to na ovako zahtjevnom gostovanju.

Marino Lazar – Marino je iskoristio svoju šansu ušavši s klupe kada je u samom smiraju utakmice postigao jedini pogodak koji je Županjcima donio novo veliko slavlje nad ekipom iz Čepina. Pokazao je koliko će značiti Ilićevoj momčadi.

Stjepan Stubičan – ovaj je visoki stoper postigao dva pogotka u prvoj pobjedi Naranči u 3. NL Istok. Osim napadačkih akcija, Stjepan je pomogao svojoj obrani i držao je na visini zadatka.

Trenutni poredak:

 1. Mihailo Marić – 9
 2. Tomislav Žuljević – 8
 3. Josip Herceg – 8
 4. Luka Kordić – 7
 5. Matej Jakšić – 7
 6. Šimun Lucić – 6
 7. Ivan Antunović – 6
 8. Josip Lotar – 5
 9. Duje Mrdeša – 4
 10. Dino Bognar – 3
 11. Tomislav Marjanović – 3
 12. Gabrijel Sivonjić – 2
 13. Josip Lešić – 2
 14. Vukan Rakić – 1
 15. Matej Bekavac – 1