Ovo su kandidati za najboljeg igrača 3. kola 2. NL

Idemo dalje s izborom najboljih pojedinaca 2. NL, odnosno jedinstvene 3. HNL. Iz kola u kolo prepuštamo našim čitateljima da glasaju za najboljeg igrača kola među najboljim pojedincima svih utakmica, a za netom odigrano treće kolo kandidati su sljedeći:

Oglas

Duje Ljubić – iako nije bio među strijelcima u drugoj domaćoj pobjedi Hrvaca u sezoni, Duje je odigrao impresivnu partiju i bio najveća prijetnja obrani Zagorca.

Oglas

Jakov Pranjić – strijelac posljednjeg pogotka Bjelovara u uvjerljivoj pobjedi nad Grobničanom, a gol je bio samo šlag na tortu njegove izvrsne predstave.

Oglas

Hrvoje Milić – mega pojačanje Jurjevčana je odmah u prvom nastupu pokazalo o kakvoj je klasi riječ, strijelac odlučujućeg gola u povijesnoj prvoj pobjedi Zrinskog na nacionalnoj razini.

Dario Banić – mladić koji je bio jedini strijelac Trnja u gostujućem remiju u Čakovcu, sekunde su Pranjićevu momčad dijelile od pobjede pa tako i Banića od toga da bude strijelac za tri boda, no Međumurje se spasilo u zadnjim sekundama.

Nikola Marić – sjajni napadač Jadrana ponovno je bio u velikoj formi, zabio je oba gola u derbiju protiv Mladosti za 2:1 pobjedu i nastavak maksimalnog učinka momčadi iz Ploča.

Josip Ivan Zorica – junak pobjede Sesveta u Slavonskom Brodu, izborio kazneni udarac za vodstvo, a uz to i prije i nakon toga radio najviše problema Marsinoj obrani.

Silvio Anočić – Belišće se iz Istre vratilo s vrijednim bodom, a Rupnikov ofenzivac bio je prvo ime susreta, svojom kvalitetom radio je puno dobrih stvari u napadačkom dijelu igre, kreirao sve napadačke akcije i s njim u pravoj formi Crveni će biti težak protivnik svima.

Marijan Starčić – mlađahni Starčić bio je strijelac drugog pogotka Dugog Sela kojim je praktično osigurano slavlje na Gradskom vrtu i potvrđen izvrstan start sezone za momčad Gorana Hednaka.

Trenutni poredak:

 1. Mahmutović (Marsonia) – 8
 2. Darojković (Dugo Selo) – 8
 3. Tadić (Zrinski) – 7
 4. Bačić (Belišće) – 7
 5. Glavina (Bjelovar) – 6
 6. Marić (Ploče) – 6
 7. Raić (Ploče) – 5
 8. Brezina (Mladost) – 5
 9. Omerović (Osijek II) – 4
 10. Lepinjica (Poreč) – 4
 11. Bračević (Zagorec) – 3
 12. Smrekar (Zagorec) – 3
 13. Luetić (Hrvace) – 2
 14. Brdar (Hrvace) – 2
 15. Kegelj (Međimurje) – 1
 16. Prpić Bosanac (Trnje) – 1